Design for miljøet.

AYA&IDA er en danskejet familievirksomhed etableret i 2018 opkaldt efter døtrene af de to ejere - som er mand og kone. Det er ikke helt tilfældigt at brandet er opkaldt efter døtrene da hele tankegangen bag AYA&IDA netop er at tænke på de næste generationer og hvilken verden vi efterlader til dem hvis vi fortsætter med et forbrug uden omtanke.

Derfor laver AYA&IDA produkter med det formål at mindske vores forbrug af plastik samt at lette jorden fra den overdrevne mængde plastaffald. Mest kendte er de for deres populære drikkeflasker men laver også to-go kopper, sugerør med mere.

Med AYA&IDAS produkter er dine drikkevarer er IKKE i kontakt med plastik , så du skal aldrig bekymre dig om BPA, kemi eller hormonforstyrrende stoffer. Hvert produkt er laboratoriecertificeret til at opfylde eller overgå LFGB (food contact grade testing). AYA&IDAs produkter er sunde for dig og for vores planet! Endvidere er flaskerne fremstillet med powdercoating, hvilket gør dem ekstra hårdføre og lavet til at holde for livet så du aldrig behøver at købe en plastikflaske igen.

Udover at gøre en forskel fra miljøet hjælper AYA&IDA også mennesker, der ikke har samme muligheder, som vi har i Danmark. Med AYA&IDA Foundation donerer virksomheden 100 liter rent vand til børn i nød igennem Unicef.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.