🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Blandede glas

Her kan du udforske vores udvalg af mundblæste mesterværker, herunder de smukke London, Clara og Sofia glasserier. Disse glas er mere end blot drikkeglas; de er kunstværker, der bringer historie og tradition ind i din hjemmedekoration.

Vores London-glas, inspireret af den pulserende britiske hovedstad, oser af tidløs stil og enkelhed. De er skabt med omhu og dygtighed af erfarne glaskunstnere, der forstår at forene æstetik og funktionalitet.

Clara-glassene er sande perler med deres delikate mønstre og detaljerede udførelse.

Sofia-glasene, med deres enkle og elegante design, er alsidige nok til at bruge til enhver drik. Uanset om det er vand eller cocktails, vil de forvandle din drikkeoplevelse.

Men disse glas er mere end bare smukt håndværk. De er også bærere af en ældgammel tradition, skabt i en tid, hvor håndværket var i centrum. Desværre måtte nogle af de ældste glasværker lukke på grund af stigende gaspriser, men Anna von Lipa har bevaret denne ægte tradition og skabt disse unikke glas som en hyldest til fortiden.

Så uanset om du ønsker at berige din egen hjemmeindretning eller give en særlig gave, så vil Anna von Lipas mundblæste glas tilføje en smuk berøring af historie og stil. Gå på opdagelse i vores udvalg og vælg de glas, der bedst afspejler din personlige smag og æstetik.

Varekategorier