🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Aveva

From Malmö with love!

Aveva er et svensk brand der har til huse lige på den anden side af Øresund – Malmø. navnet Aveva kan oversættes til “Av Eva” som er svensk for “Af Eva”. Aveva er nemlig eget af Eva Gassne-Jeckelmann og hendes mand Christoph Jeckelmann. Sammen startede de virksomheden i 2011 efter mange flere rejser rundt omkring i verden hvor de fandt inspiration – blandt andet fra filtproduktion i Nepal.

Bæredygtigheden hos Aveva strømmer gennem hele produktionen og distributionen. Materialerne er naturlige, blandt andet uld, hamp og svensk træ. Produktionen foregår lokalt og i samarbejde med dygtige håndværkere.

For at undgå overproduktion bliver der kun produceret hvad der er brug for, ligesom man mindsker risikoen af overproduktion ved at produkterne er håndlavet.

Aveva udmærker sig særligt i filt, som du ønsker at reintroducere til de nordiske hjem.

Filtprodukterne laves af 100% økologisk uld fra New Zealand som bliver farvet med AZO-fri farve. Endvidere er materialet bionedbrydeligt så det ikke belaster klimaet.

Varekategorier

From Malmö with love!

Aveva er et svensk brand der har til huse lige på den anden side af Øresund - Malmø. navnet Aveva kan oversættes til "Av Eva" som er svensk for "Af Eva". Aveva er nemlig eget af Eva Gassne-Jeckelmann og hendes mand Christoph Jeckelmann. Sammen startede de virksomheden i 2011 efter mange flere rejser rundt omkring i verden hvor de fandt inspiration - blandt andet fra filtproduktion i Nepal.

Aveva udmærker sig særligt i filt, som du ønsker at reintroducere til de nordiske hjem. Filtprodukterne laves af 100% økologisk uld fra New Zealand som bliver farvet med AZO-fri farve. Endvidere er materialet bionedbrydeligt så det ikke belaster klimaet.