🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Poster & Frame

Poster & Frame er en skandinavisk design webshop, etableret i 2018. Konceptet er nyt, selvsikkert og solidt. Poster & Frame er en start-up, men holdet bag virksomheden er et garvet team, som de sidste seks år har arbejdet hårdt i den danske design-, reklame- og designbranche.

Hvor Poster & Frame virkelig skiller sig ud fra andre plakatbutikker er, at hver ordre er individuelt produceret. Dermed holdes papirforbruget lavt, og bæredygtigheden holdes højt. Hvor andre butikker har lagre af plakater, der i sidste ende vil blive beskadiget, tager Poster & Frame forretningen et skridt videre og sørger for, at kunden får et frisk print til at hænge på væggen! Hvem ønsker ikke det?

Holdet består af Kevin Agerholm og Danni Leonhardt, der sammen kan betragtes som plakatbranchens print “go-to guys”. Dagligt varetager de produktionen af ​​over 150 danske plakatkunstnere – og de står for plakatsalget i Magasin, Salling og Imerco Home. Sidste mand er Nis Klamer, skaberen af ​​det klassiske typekort og manden bag Enklamide – som han etablerede tilbage i 2012. Nis står for marketing, medier og rekruttering hos Poster & Frame.

Varekategorier