🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Puslespil

Puslespil

De fineste puslespil fra den FSC-certificerede danske virksomhed ViSSEVASSE. Puslespillene har de sødeste motiver og er perfekte til en hyggestund med familie og venner.

Varekategorier

Puslespil er det nye sort og efter den lange corona periode, så er det blevet et omdrejningspunkt for familien at samles om puslespil.
Det første puslespil blev opfundet i 1767 af John Spilsbury og blev brugt til at lære børn om geografi, mens de legede. I modsætning til i dag, hvor puslespil er for at hygge sig og et tidsfordriv på den gode måde. Det er totalt afslappende, at lave puslespil og hvis du har plads så kan det være hyggeligt at lægge det fra på et bord, hvor man komme og gå, når der er tid til det. Det kan være en hyggelig familie ting i en ferie eller i julen at have et puslespil kørende og det kan være hyggeligt at gøre det med en kop varm te el. lign.
Det er faktisk videnskabeligt bevist at puslespil kan stimulere og udfordre hjernen, da den er konstant aktiveret for at se nye muligheder, hvor brikken kan passe ind. Det er perfekt til julen og skaber nærvær til familien.