🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

4 x Stofserviet 45×45 cm – turkis

Original price was: kr. 250,00.Current price is: kr. 125,00.

Kun 1 tilbage på lager

Tilbehør:

Elegante stofservietter fra JUNA med et diskret mønster lavet i 100% økologisk bomuld.

Størrelse: 45×45 cm

Prisen er for 4 stk.

Stofservietter er som skabt til at gøre et smukt bord endnu smukkere. Dæk op med de elegante Brick-mundservietter i damask, når der skal være fest – eller når hverdagen gerne må være lidt festlig. De turkise stofservietter med et diskret mønster er lavet i 100% økologisk bomuld og det perfekte match til Brick-dugene, der fås i forskellige størrelser. Stofservietterne måler 45 x 45 cm. OEKO-TEX®-mærket. Tåler vask ved 40°. Findes også i basisfarverne hvid og grå.

De lækreste tekstiler.

JUNA er en dansk designvirksomhed der udmærker sig ved at lave lækre tekstiler, herunder sengetøj, håndklæder, nattøj og accessories. Særligt er de kendt for deres sengetøjs-serie “bæk & bølge” med tern.
JUNA blev stiftet i 1972 og har altid haft fokus på bæredygtighed, komfort, høj kvalitet og et moderne skandinavisk design.
Bæredygtigheden er særligt i højsæde hos JUNA. Produkterne produceres altid på en hensigtsmæssig måde og virksomheden har en række certifikater og etiske mærkningsordninger der dokumenterer at deres produktionsproces virkelig er med miljøet for øje.
Produkterne er skabt i to årlige kollektioner.

Yderligere information

Vægt 100 g
Materiale

Mærke