🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Badehåndklæde “Smiley” 76 x 152 cm – Flere Farver

kr. 450,00

100% Organic
Tilbehør:

Håndklæderne med smileys kommer i tre skønne farvekombinationer, som er vendbare. Fraverne er lyserød og oliven, rød og blå, samt pink og koralorange. Helt ærligt, hvad er et varmt bad uden et lækkert håndklæde til, at tørre sig i bagefter.

Disse bløde, vendbare badehåndklæder er lavet af 100% økologisk bomuld og måler 152 cm × 76 cm. De er maskinvaskbare og bliver leveret pænt rullet og bundet med bomuldstape – perfekt til både opbevaring og flot præsentation. Tilføj lidt farve og glæde til dit badeværelse med disse håndklæder, der giver dig både luksus og komfort. Find dem under badehåndklæder på webshoppen.

Producenten bag disse håndklæder, lægger stor vægt på bæredygtighed og miljøansvar. Alle deres nylon produkter er lavet med genanvendt nylonfilamentgarn, produceret af præ-forbrugsaffald. Dette redder overskuds materialer fra at ende på lossepladsen og reducerer udledningen af drivhusgasser.

Derudover anvender de genanvendt emballage. Deres standardemballage er lavet af FSC-certificeret 100% genanvendt papir med ikke-plastik miljøvenlige belægninger, der er fuldt genanvendelige. De postemballager, der bruges til at sende ordrer, er fremstillet i USA af 100% genanvendt papir og er ligeledes fuldt genanvendelige.

Baggu er dedikerede til at gøre en forskel gennem bæredygtige praksisser. Deres engagement i at bruge genanvendte materialer hjælper med at minimere deres miljømæssige fodaftryk og fremme en grønnere fremtid.

Yderligere information

Vægt 300 g
Størrelse N/A
Materiale

Farve

, ,

Mærke

Varenummer: BAG-badesmil- Kategorier: , , , , , Mærker: ,