🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Cappuccino kop med hank – Earth

kr. 480,00

Kun 4 tilbage på lager

Tilbehør:

Peace og Earth kopperne er et samarbejde mellem Chandini keramik og Remix by Sofie. Vi har fået noget magisk til at ske med mine ønsker og Chandini’s kreative evner. De fleste ved hvor svært det er at få glasurer til helt at samarbejde – men vi er meget glade for resultatet. Kopperne forhandles eksklusivt hos Remix by Sofie.

Måler: Højde:8 cm – Diameter: 10,5 cm og indeholder 300 ml.

Danskfødte keramiker Chandini har gennem mange år udviklet en dyb forbindelse med sit håndværk. Keramikken er inspireret af hendes rejse som både kvinde, mor og kunstner. Hun drives af hendes passion for udtrykke sig gennem med udgangspunkt i nuet.

”Lerarbejde får mig til at stoppe op, det hjælper mig med til, at være nærværende og reflekteret. Det er ikke kun en måde at leve på, men det giver mig en følelse af at høre til. Sikke en vidunderlig ting, at skabe genstande med mine hænder, som folk kan nyde og bruge i deres hverdag”.

Chandini laver sin keramik på Møn i sit atelier på sukkerfabrikken i Stege. Her tilbyder hun også workshops i et rum, der tilskynder til personlig kreativitet.

Chandini har også udstillet sin keramik på forskellige atelierer,

Yderligere information

Vægt 100 g
Indeholder i ml

Materiale

Farve

Mærke

Varenummer: Chk-kopmedhank-earth Kategorier: , , , , , , Mærker: , ,