🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Gæstehåndklæder (2 stk) 50 x 76 cm – Flere Farver

kr. 300,00

Tilbehør:

Nu er de flotte badehåndklæder kommet i en ny mindre udgave, der måler 50 x 76 cm.

Disse håndklæder er perfekte som håndklæder til hænder og er lavet af samme bløde, økologiske bomuld som de større badehåndklæder. De mindre håndklæder kommer i pakker med enten to styk med striber eller to styk med smileys.

Tilføj et strejf af farve og glæde til dit badeværelse med disse lækre håndklæder.

Producenten bag disse håndklæder, lægger stor vægt på bæredygtighed og miljøansvar. Alle deres nylon produkter er lavet med genanvendt nylonfilamentgarn, produceret af præ-forbrugsaffald. Dette redder overskuds materialer fra at ende på lossepladsen og reducerer udledningen af drivhusgasser.

Derudover anvender de genanvendt emballage. Deres standardemballage er lavet af FSC-certificeret 100% genanvendt papir med ikke-plastik miljøvenlige belægninger, der er fuldt genanvendelige. De postemballager, der bruges til at sende ordrer, er fremstillet i USA af 100% genanvendt papir og er ligeledes fuldt genanvendelige.

Baggu er dedikerede til at gøre en forskel gennem bæredygtige praksisser. Deres engagement i at bruge genanvendte materialer hjælper med at minimere deres miljømæssige fodaftryk og fremme en grønnere fremtid.

Yderligere information

Vægt 300 g
Størrelse 76 × 50 cm
Materiale

Farve

, ,

Mærke

Variant

,

Varenummer: BAG-gæste Kategorier: , , , , Mærker: ,