🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Bordlampe ‘Little Darling’ – rød

Original price was: kr. 4.249,00.Current price is: kr. 2.125,00.

På lager

Tilbehør:

Bordlampe i lækkert skandinavisk design tilføjet skønne farver designet af Maria Gustavsson.

Materiale: Pulverlakeret stål med en opaline glaskugle. Desuden en håndpresset læder detalje og et tekstiloverstrukket kabel med kontakt.

Mål: Højde: 47 cm, længde: 35 cm, diameter: 22 cm.

Lyskilde: To LED E14, max 40 watts. Lyskilde ikke inkluderet,

 

SKANDINAVISK DESIGN TILFØRT FANTASTISKE FARVER
Swedish Ninja laver boliginteriør i et utal af dejlige klare farver. Deres designs tæller blandt andet lamper, borde og andre småting til hjemmet. Mest kendt er brandet nok for ‘Darling’-lamperne i de skønneste farver og det sejeste design af stifteren af Swedish Ninja – Maria Gustavsson. Maria stiftede Swedish Ninja i 2010 med ideen om at traditionel skandinavisk design kunne friskes op med uventede klare farver.
Bestselleren ‘Little Darling’ er inspireret af Maria selv og hendes mand Magnus og deres højdeforskel. Maria som den korte – Magnus som den lange. Bordlampen var også det første produkt designet for brandet der idag har 6 designere.
Brandets designs har været udstillet i både Milano, Stockholm, London og New York og har samtidig fået omtale i anerkendte magasiner såsom ‘Architectural Digest’, ‘Elle Decoration’, ‘Harpers Bazaar’ og ‘The Sunday Times’.

Yderligere information

Vægt 5000 g
Materiale

Farve

Mærke