🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Make-up pung – “Dotty” pastal blue

kr. 400,00

På lager

100% Organic

Make-up-clutchen er Habibas signaturtaske. Den perfekte størrelse til makeup-essentials. God til rejser eller bare som opbevaring på dit badeværelse. Den lille løkke gør det også nemt at hænge den op.

100% økologisk bomuld seersucker med en lille, japansk inspireret prikket print i tre farver. Quiltet med smukke sting.

Vi anbefaler vask ved 30 grader med miljøvenlig sæbe, ingen blegemiddel, ingen tørretumbling, og ingen eller lav strygning.

Vask er hård ved dine tekstiler og miljøet. Overvej, hvor ofte det er nødvendigt, og husk, at vask ved lav temperatur er en god måde at spare ressourcer på.

Størrelse: 20x15x4 cm.

HABIBA udstråler legesyge og dekadence og minder os om vigtigheden af at forkæle os selv med en smuk og hyggelig hule fyldt med blødhed og livlige farver. HABIBA præsenterer nye mønstre og farver to gange om året for at sikre, at de harmonerer smukt med eksisterende kollektioner.

HABIBA tilbyder en bred vifte af produkter, herunder tøj, boliginteriør i farverige tekstiler, samt tilbehør. Fællestrækket for alle disse stilarter er de indviklede detaljer. Brandet investerer betydelig tid i at perfektionere mønstre, håndillustrere broderier, vælge upåklagelige farvekombinationer og tilføje både funktionelle og dekorative elementer til deres produkter. Materialerne er omhyggeligt udvalgt for at give en blød fornemmelse, eksklusive teksturer og håndværk i særklasse, alt sammen med overholdelse af økologiske principper.

Yderligere information

Vægt 300 g
Farve

,

Materiale

Mærke

Varenummer: Hab-dotty-mup-blue. Kategorier: , , , Mærke: