🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Marble lille tallerken – Nymphe

Den flotte lille tallerken fra serien Chahut – har den mest fantastiske marmorerede glasur, som skaber den skønneste effekt. Nymphe er lavet med en koral, lilla og hvid glasur.

Farvesammensætningen er ganske enkelt så lækker og hver enkel tallerken er unik i forhold til, hvilket farvespil der er kommet frem.

Da alle tallerkenerne er unika og det varierer i glasuren og lidt i størrelsen. Diameter: 20 x 23 cm.

Vi har eneforhandling på Ines Olymphe Mercadal i Danmark.

kr. 125,00

Kun 4 tilbage på lager

Kollektionen er designet af franske Inés-Olympe Mercadal, som har en fortid som både sanger og en tid i modebranchen. Hendes første kollektion Chahut er inspireret af den gamle andalusiske dans, som i 1900-tallet inspirerede ​​danserne fra Moulin Rouge og den berømte Cancan.

Chahut omfatter tallerkner, fade og kopper, men også karafler og bordlamper.

Vi er vilde med de farverige glasurer, som passer perfekt ind i nutidens indretning. Ved at lege med farverne skabes et unikt marmoreret udseende, som ligner marmor, men frem for alt mindet om gamle bøgers indbindingspapir, som er inspireret af hendes litteraturstudier.

Hele kollektionen er håndlavet i et miljøansvarligt værksted, i et lille by fra Spanien for at møde tradition 100-års jubilæum for keramik. og keramik. Formerne er aktuelle: runde, der gerne vil være firkantet, med lidt skævhed, som gør endnu smukkere. Der er harmoni mellem farver og former – det er overraskende og elegant. Den perfekte tallerken til dig som elsker smukke opdækninger.

Yderligere information

Vægt 200 g
Materiale

Diameter cm

Farve

Mærke