Marokkansk azilal tæppe – 216 X 99 cm

kr. 3.200,00

Dette er et rent uldtæppe tæppe med brunt mønster. Azilal tæpperne er vævet af berberstammer i Azilal provinsen, som ligger i Høje Atlas Bjergene.

Der er mange smukke tæpper fra Marokko og dette er bare en af de typer, som vi har. Boucherouite tæppet er et genbrugstæppe, hvor man genanvender gamle tekstiler, som ikke længere kan anvendes til tøj – men til skønne tæpper. Der er mange tekstiler, som man genanvender i de klassiske tæpper fra Marokko – blandt andet uld, bomuld og syntetiske fibre.

Skønt tæppe i helt offwhite med skønne brune mønstre. Dette måler 216 X 99 cm.

Genbrug af gamle tekstiler til blandt andet tæpper er kommet i takt med sidste mange års forandringer er de marokkanske landsbyer. Den gamle nomade kultur er blevet erstattet af mere moderne beskæftigelser og landbrug. Det har ført til, at ulden fra fårene, der er materialet i Beni Ourain- og Azilal-tæpperne, er blevet endnu mere sjældne. Derfor er det blevet endnu vigtige at bruge alle overskydende rester og der er mange kvinder, som er gode til deres håndværk og stadig laver de smukke tæpper.

Kun 1 tilbage på lager

Azilal tæppe, tæppe, uld tæppe, tæppe fra Marokko, marokkanske tæpper,Boucheroite tæppe, tæppe af tøjstrimler, remix by sofie, boligindretning, håndlavede tæpper
Marokkansk azilal tæppe – 216 X 99 cm

kr. 3.200,00

1-3 dages leveringstid

Varenummer (SKU): vintagetæppe-10 Kategori: Tag: