🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Oslo swirl vase – Meadow breeze

kr. 650,00

På lager

Kun hos Remix By Sofie
Tilbehør:

Oslovasen er en populær vase til blomster, da dens indsnævrede hals spreder blomsterne på en fantastisk måde, hvilket skaber en smuk og naturlig blomsteropsætning. Denne udgave, uden swirl, er lavet i flere lag glas, hvor farverne er indlejret i lagene. Dette design skaber en smuk blanding af farver, der resulterer i et unikt og levende udtryk.

Breeze-varianten byder på en harmonisk kombination af kongeblå, hvid og lyserød. På grund af de mange lag glas vil der naturligt forekomme små luftbobler, hvilket bidrager til hver enkelt vases unikke karakter. Hver vase er derfor enestående, og billederne er vejledende, da ingen to vaser er helt ens.

Vi forstår, at personlige præferencer spiller en stor rolle, når det kommer til farver. Hvis der er en bestemt farve, du ønsker skal være mere dominerende, er du velkommen til at skrive det i noterne ved bestilling. Vi vil gøre vores bedste for at finde den vase, der bedst matcher dine ønsker.

Højde: 25,5 cm – Diameter foroven: 13,5 Diameter i bunden: 9 cm

Anna von Lipa har lavet endnu smuk mundblæst swirl vase til samlingen. Oslo vasen er lidt smallere i modellen end den populære Dahlia swirl vase. Den er smuk udformet og den bløde kant foroven får blomsterne til at stå flot i vasen.

Den er mundblæst i fri hånd på en af de gamle glaspustrier i Böhmen i Tjekkiet. Her er de stadig stolte håndværkere med særlige traditioner og hvor det stadig er okay, at tage sig en kold øl til det varme arbejde ved ovnene. I Böhmen er det især deres specielle vand og sand, som er en vigtig ingrediens i tilblivelsen af alt det flotte mundblæste glas. Sandet er altså en vigtig ingrediens i selve glasset. Til hvert glas eller kander laver en snedker en træform, som bruges til mønster og størrelse.

Det er en lang proces at lave et mundblæst krystalglas eller kande. Der er rigtig mange led i processen, hvor glasset skal blandes, ovnen skal gøres klar, formen skal laves, glasset skal pustes, overskydende glas skæres af, kanterne skal brændes og efterslibes. Derfor koster dette glas lidt mere end et masse produceret glas. Dog er prisen stadig væk i den billige ende, for et stykke håndværk. Da det er mundblæst glas, så kan de variere lidt i tykkelse eller og hvordan mønsteret kommer til udtryk på glasset. Så man skal elske forskelligheden og acceptere, at der kan være luftbobler i og at det er en del af charmen.

Alle de mundblæste glas fra Anna von Lipa kan gå i opvaskemaskinen. De kan også bruges med et fyrfadslys i og det kaste flot lys. Se også de flot glas fra den populære mix og match serie. Her kan du mixe over 70 forskellige glas.

Højde: 25,5 cm – Diameter foroven: 13,5 Diameter i bunden: 9 cm

 

 

 

 

Yderligere information

Vægt 1200 g
Størrelse 13,5 × 13,5 × 25,5 cm
Materiale

Farve

Mærke