Sofie koppen – pastel prikker

DKK 339,00

Vi er så glade for denne kop, som vi har haft mulighed for at lave i samarbejde med Iben’s keramik. Vi ønskede en smuk kop i en rund feminin form, som var god at holde om og lå godt i hånden. Vi er kommet i mål med den mission og vi er så glade for at kunne introducere den til Jer. Den vil komme i mange forskellige glasurer, så der burde være lidt til enhver smag. Kopperne er lavet af stentøjsler med lava, så alle kopperne har små nistre i – det gør det mere levende og spændende i deres udtryk.

Da kopperne er hånddrejede, så varierer de lidt i højde, bredde og form. Desuden, så har vi opdaget at Iben simpelthen ikke kan lade være med – lige at give koppen et par riller i bunden – enten den ene eller anden vej. Så vi tager billeder af alle varianterne og skriv evt i noter, hvis du har ønsker.

Koppen er god til alle varme drikke og hanken ligger perfekt i hånden.

Indeholder: 300 ml

Højde: 7 cm – Diameter: 10 cm.

By the way – “Sofie” koppen forhandles kun hos Remix by Sofie

På lager

kop med prikker, pastil prikker, den bedste kaffekop, glasur, sofie koppen, keramik kop, ibens keramik, stentøjs kop, bordækning, bedste koppeform, bordækning, ynglingskop, kop i pasteller, kop med splash, kop med løbeglasur,
Sofie koppen – pastel prikker

DKK 339,00

Varenummer (SKU): IK-sofie-prikker Kategorier: , Tags: , , ,