🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Strømper “Smiley” – Flere Farver

kr. 110,00

Tilbehør:

Disse ensfarvede strømper med smileys er vævet af blød og strækbar bambus, som giver en luksuriøs følelse og en fantastisk komfort.

Disse strømper er perfekte til at tilføje lidt sjov og farve til din hverdag med deres glade smiley-design. Bambus rayon gør dem åndbare og bløde, hvilket sikrer, at dine fødder forbliver komfortable hele dagen.

Størrelse:36-42

Materiale: Bambus rayon, poly/nylon elastik

Kan maskinvaskes

Producenten bag disse håndklæder, lægger stor vægt på bæredygtighed og miljøansvar. Alle deres nylon produkter er lavet med genanvendt nylonfilamentgarn, produceret af præ-forbrugsaffald. Dette redder overskuds materialer fra at ende på lossepladsen og reducerer udledningen af drivhusgasser.

Derudover anvender de genanvendt emballage. Deres standardemballage er lavet af FSC-certificeret 100% genanvendt papir med ikke-plastik miljøvenlige belægninger, der er fuldt genanvendelige. De postemballager, der bruges til at sende ordrer, er fremstillet i USA af 100% genanvendt papir og er ligeledes fuldt genanvendelige.

Baggu er dedikerede til at gøre en forskel gennem bæredygtige praksisser. Deres engagement i at bruge genanvendte materialer hjælper med at minimere deres miljømæssige fodaftryk og fremme en grønnere fremtid.

Yderligere information

Vægt 100 g
Størrelse 15 × 12 cm
Farve

, , ,

Mærke

Materiale

Varenummer: BAG-str-smiley Kategorier: , , , , , Mærker: ,