🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Taske – Randa i mustard og blå

kr. 250,00

Kun 1 tilbage på lager

Tilbehør:
Randatasken er et fairtrade produkt lavet i en lækker bomuldskvaltet. Mønsteret er trykt på i hånden og har lavet vandrette striber. Tasken har inderlommer med lynlås.
Måler: 35×40 cm, skulderstroppen: 62 cm
Materiale: 100% Bomuld
Vaskes på 40 grader finvask

 

 

Hos Afroart ønsker de, at samarbejde med lokale håndværkere og kunstnere fra lande i Afrika, Asien og Latinamerika. Formålet er at synliggøre håndværket i de områder, hvor håndværket er en af de vigtigste indkomstkilder. Afroarts eget designteam hjælper med at udvikle både design, men også udviklingen af redskaber, så man skaber nye arbejdsområder og samtidigt hjælpe de traditionelle håndværk med at overleve. Her er fokus på ikke at slide eller misbruge jordens ressourcer. Så her et ekstra fokus på at genbruge materialer. Tingene håndlaves og gerne lokalt, dette for at skabe liv i byerne og ikke samle arbejdet i større byer.

Afroart importerer igennem fairtrade organisationer, som sikre at der handles direkte fra de små håndværker.
Følgende lande samarbejdes der med Bangladesh, Bolivia, Burkina Faso, Burundi, Ecuador, Elfenbenskysten, El Salvador, Filippinerne, Ghana, Guatemala, Indien, Indonesien, Kenya, Madagaskar, Malawi, Mali, Marokko, Mexico, Mongoliet, Nepal, Niger, Nigeria, Pakistan, Senegal, Sri Lanka, Sydafrika, Tanzania, Vietnam.

Yderligere information

Vægt 250 g
Størrelse 50 × 50 cm
Materiale

Farve

, ,

Mærke

Varenummer: af-taske-randa-mustard Kategorier: , , , , ,