🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Uldtæppe “Mathea” 170x130cm – Teracotta

kr. 690,00

Kun 4 tilbage på lager

Tilbehør:

Mathea er et smukt og superblødt uldtæppe med lange, fluffy frynser og en skøn vamset kvalitet. Det er perfekt til at hygge sig i og kølige sommernætter eller vinteraftner. Uldtæppet fås enten i ensfarvet (reversibelt) design eller i sildebensmønster.

Super lækkert uldtæppe med fluffy kvaster fra Cozy Living i 60% uld – 25% acryl – 15% nylon. Selvom vi elsker produkter uden brug af nylon og acryl, så hjælper de til at holde formen og gøre dem så vamsede.

Størrelse: 130×170 cm

Kan vaskes ved 30 grader håndvask.

GOTS (Global Organic Textile Standard) garanterer økologiske produkter, der er sunde for dig og miljøet, herunder retfærdige arbejdsforhold fri for skadelige kemikalier fra høst til produktion, herunder afsluttende processer. GOTS garanterer også, at bortskaffelse af affald håndteres på en ordentlig måde. Strikte retningslinjer for passende arbejdstimer og arbejdsforhold, leve lønninger og ingen børnearbejde.

Cozy Living

Cozy living Copenhagen er et dansk livstilsbrand med fokus på hygge og kvalitet.

Cozy living tilbyder en lang række produkter til hjemmet og designet har rødder i brandets nordiske aner, hvor materiale og æstetik er i fokus.

Håndlavede detaljer, bløde tekstiler og et samspil af forskellige strukturer er kendetegn der går igen i det brede udvalg af produkter.

 

Yderligere information

Vægt 400 g
Materiale

Farve

Mærke