Urtepotte Stor (17,5 x 16 cm)

Skøn urtepotte, som kan bruges som til meget mere end en plante. Brug den som beholder til serveringsbestik, bloklys eller småting. Den er en del af den populære confetti serie. Den har en blank glasur finish og masser af farverig confetti. Lad den være et farverigt indslag i dit hjem. Hver enkel er unik i sine farver og det er det, som vi elsker her hos Remix by Sofie. Glasuren og prikkerne kan afvige i forhold til det viste billede – noget kan have mere og andet mindre.

Måler: 17,5 x 16 cm

Der er også lavet en lille urtepotte.

kr. 210,00

Serien er håndlavet i Europa og med stor kærlighed til keramikken, håndværket og for miljøet. Og så er den lavet af mennesker og ikke maskiner. Standarden er høj og producenten gør meget ud af at pakke og sende/pakke sine produkter uden brug af plastik. Denne bekymring for miljøet er lige noget vi elsker hos Remix by Sofie. Når du køber denne serie, så vid at den er lavet med omhu, dedikation og hårdt arbejde.

Alle vores produkter er fødevaresikre og godkendt i EU. Tåler mikroovn og opvaskemaskine. Alle glasurerne er lavet med rene og lokale råvarer, lav forarbejdning.

Yderligere information

Vægt N/A
Materiale

Farve

, , , , ,

Mærke

,