Generelle oplysninger:

Sofie Munk (CVR firmanavn) – Remix by Sofie
Frederikssundsvej 180 A
2700 Brønshøj
CVR. nr. 20 38 54 99
Telefon: +45 25 71 61 71
Mail: sofie@remixbysofie.dk

FAQ

Bestilling af varer

Forudbestilling

Når du forudbestiller en vare, betyder det at varen ikke er ankommet til vores leverandører endnu. Derfor kan man med en forudbestilling skrive sig op til varen, således at man er sikker på at få den, når den kommer hjem til leverandøren. Flere af vores varer er meget populære, så derfor kan det være en god idé at forudbestille, hvis man vil være helt sikker på at få den. Når du forudbestiller, så betaler man med det samme.

Køb af varer

Det er sikkert og simpelt at handle på Remix by Sofie’s webshop. Når du gennemfører en ordre på remixbysofie.dk, vil du automatisk få tilsendt en ordrebekræftelse via e-mail. Når vi er afsender din ordre, så vil du modtage endnu en mail. Herefter vil der gå 1-3 hverdage før du modtager din pakke.

Sørg altid for at tjekke at du har oplyst din adresse korrekt, og at du har skrevet din mailadresse korrekt. Hvis der er fejl i den oplyste mailadresse, vil du ikke modtage en ordrebekræftelse eller mailen med Track and Trace nummer på din pakke.

Vi tager forbehold for tastefejl, prisfejl, udsolgte/udgåede varer og leveringssvigt fra vores leverandører. Da vi forhandler mange håndlavede produkter, så vil der kunne opleves perioder med udgåede farver eller modeller.

Betaling

Remix by Sofie modtager betaling med Mobilpay, VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK/Danske kroner og er inkl. moms.

Remix by Sofie bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Fragt og LEVERING

Remix by Sofie pakker og sender din ordre på alle hverdage, såfremt ordren er lagt på vores online shop inden kl. 12.00.

Du vælger selv, hvilket fragtselskab, som du vil benytte og hvor du vil have varen leveret. Pakken indleveres hos vores lokale pakkeshop og fragtes herefter til din valgte pakke shop, arbejdsplads eller privat adresse.

Tillæg ved gave indpakning på 10.-kr

REKLAMATIONSRET

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation.

Særligt gældende på vores mundblæste glas serier. Da disse er mundblæste, så vil der være forskel på glassene i tykkelse og i mønsteret. Du vil også opleve at der kan være luftbobler i glasset. Ingen af ovennævnte anses for at være en reklamation.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet/ydelsen. Du bedes oplyse, hvad problemet er, så detaljeret som muligt.

Remix by Sofie vil dække returneringsomkostninger i et rimeligt omfang.

Har du ikke modtaget din pakke, så kan du bruge track & trace hos GLS her: https://gls-group.eu/DK/da/klager
Drejer din henvendelse sig om en varer, som er gået i stykker under forsendelsen. Så kan du melde skaden direkte til GLS her: https://gls-group.eu/DK/da/klager .

Ved returnering rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Remix by Sofie
Frederikssundsvej 180 A
2700 Brønshøj
kundeservice@remixbysofie.dk

Der modtages ikke pakker sendt pr efterkrav.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop. Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 efter købet og fra fortrydelsen skal I senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på sofie@remixbysofie.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Varer der ikke ombyttes:

 Fødevarer og fordærvelige varer. Der vil derfor ikke være byttemærker på disse.

 Møbler der tilpasses dine ønsker/special fremstilles (f.eks. stof til sofa, ben på spisebordsstol mm.)

– Special ordre på varer, som ikke er en fast del af sortimentet.

– Varer, som er købt secondhand/genbrugsguld.

VARENS STAND, NÅR DU SENDER DEN RETUR

Varen skal være ubrugt og returneres i original emballage. Er der tale om beklædning, så må du prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet/brugt udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som du kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Husk at varen altid skal sendes i forsvarlig emballage og efter gældende regler for de enkelte fragtselskaber.

Pakker sendt pr. efterkrav eller lignende, vil modtagelse blive nægtet.

KLAGEMULIGHEDER / OVERSIGT OG LINKS

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: sofie@remixbysofie.dk.