🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Solbriller

Solbriller – en uundværlig accessory.

I Danmark elsker vi når den første forårssol kommer frem og vi kan ikke komme hurtig nok ud og nyde det gode vejr. Efterhånden, som solens stråler bliver stærkere, så kan man ikke undvære en solbrille, så du kan beskytte øjnene mod UV stråler. Du har sikkert allerede flere forskellige i gemmerne og det er der er en rigtig god grund til. Selvom solbrillen har et mere primært formål, så er den i den grad blevet en del af det perfekte sommerlook. Vi har en solbriller til forskellige outfits og til forskellige lejligheder. Find din næste solbrille i vores gode udvalg og læs mere mere om brillerne under billederne.

Varekategorier

Selvom om vi hvert år oplever nye trends, farver og former på solbrillerne og modebilledet skifter, så er der stadig en masse klassiske forme, som holder ved. Du går sjældent galt i byen med, et par klassiske solbriller - da de er tidsløse. Vi har solbriller i klassiske designs, men i sjove farver og farvekombinationer. Du vil ofte finde solbriller, som er lavet i plastik eller et lignende slidstærkt materiale. Glassene kan være tonede i forskellige farver, samt være mørke eller lyse.

Mange vil nok vælge en design solbrille og så kan man have lidt andre mere sjove ved siden af, som matcher en bestemt kjole eller en festlig lejlighed.

Solbriller er og bliver en individuel smagssag, så gå med det som du bedst kan lide eller som du synes klæder dig bedst.