🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

LOQI

Hos LOQI samarbejder de med kunstnere fra hele verden for at bringe dig de mest originale taskedesigns. De har besteget Rumæniens bjerge, vandret gennem Tokyos gader, faret vild i London og besøgt Berlin – alt for at finde en LOQI-kunstner. Deres produkter er ligesom dig og mig – flotte, smarte og pålidelige.

Deres engagement går ud over høj kvalitet, økologi og overkommelige priser. De ønsker, at deres tasker appellerer til mennesker fra de mest forskelligartede baggrunde. Jo flere der bruger deres tasker, desto flere vil praktisere genbrug, hvilket gør en stor forskel for vores fremtid.

I 2020 skiftede LOQI til 100% genbrugt GreenCircle-materiale, til Greenpeace-el, FSC-certificeret emballage og bæredygtige fragtpartnere for at reducere emissioner. Som næste skridt vil LOQI identificere flere områder til reduktion med Planetly. LOQI er forpligtet til at reducere og undgå emissioner, hvor det er muligt.

Varekategorier

Hos LOQI er deres mission at skabe opmærksomhed om vigtige sager. Kernen i deres arbejde er at gøre verden mere bæredygtig ved at reducere brugen af plastikposer. Sammen med deres partnere bidrager vi aktivt til FN's Mål for Bæredygtig Udvikling.

Global Indsats: I Peru støtter LOQI beskyttelsen af 182.000 hektar Andesregnskov. I Indien, et vindprojekt der leverer vedvarende energi til elnettet. I Rwanda installationen af nye vandpumper for adgang til hygiejnisk vandforsyning. Derudover støtter LOQI Plastic Bank, et initiativ der arbejder for at stoppe plastik i oceanerne. LOQIs støtte vil muliggøre indsamlingen af 250 ton plastik fra havet.

Velkommen til Cirkulær Økonomi: Hos Jiaren New Materials Co., Ltd. bliver polyesterfibre genanvendt til høj kvalitets stof, hvilket reducerer ressourceforbrug og miljøforurening. GreenCircle genanvendte polyesterfibre reducerer tekstilaffald. Kvaliteten og ydeevnen kan sammenlignes med jomfruelig polyesterfiber. Hos LOQI har vi ventet på en ny teknologi, hvor genanvendelsesfrekvensen er ubegrænset. Derfor bruger vi ikke RPET-materiale, som er lavet af plastikflasker, der ikke kan genanvendes. GreenCircle-teknologien gør, at materialer kan genanvendes fuldt ud - bogstaveligt talt!

Bæredygtig Praksis: Planetly har beregnet LOQIs CO2-aftryk på tværs af deres placeringer i Berlin, New York og vores eksterne produktionssted i Kina. Det inkluderer udledninger fra serviceudbydere og købte produkter og tjenester.