🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Kander & karafler

Uanset om du serverer vin til vennerne eller vand til børnene, så bliver det bare bedre, hvis du sætter dine yndlings kander eller karafler på bordet. Vores flotte, kulørte mundblæste kander fra Anna von Lipa kan pifte ethvert bord op, og de er samtidig så dekorative at have stående. Hos Remix by Sofie vægter både udseende og funktionalitet, og vi har helt sikkert en kande, som passer til din personlige stil.

Varekategorier

Kander og karafler der imponerer dine gæster

Hos Remix By Sofie finder du ikke blot den gængse og typiske kande eller karaffel. Vi går meget op i at finde produkter, der er unikke og skiller sig ud fra mængden, og som giver plads til at arbejde med din personlige stil i hjemmet. Du vil derfor kunne finde mange farverige kander i forskellige mønstre. Kanderne og karaflerne kan både bruges til vand, lemonade eller en lækker blandet drink. Dog tjener de også flere formål end blot dette; de kan nemlig også bruges som blomstervaser eller som et dekorativt element i indretningen.

Bredt udvalg af kander hos Remix by Sofie

Vi udbygger løbende vores sortiment med karafler og finder nogle, som matcher vores vinglas serier. Vi har 5 forskellige modeller i de populære mundblæste pindsvinekander fra Anna von Lipa. Den største af dem på 2 liter har vi på lager i 20 forskellige farver og den er efterhånden lidt af en klassiker. Vi har den samme model i både 1 liter og 0,5 liter, men de findes ikke i lige så mange farver. Den høje "eiffel" kande er på 1,3 liter og den har en elegant form. Det kan være dekorativt, når kanderne ikke er i brug, at sætte dem sammen i en lille gruppe med en stor og en lille kande. Vi har også en mundblæste kande i både swirl og spiral - den passer til Anna von Lipas bestsellerserie "mix & match" glassene. Det er en god gaveidé, og vi sælger mange af de populære kander til både bryllup, studenten og fødselsdagen. Se vores store udvalg og skriv gerne, hvis du har ønske til en farve, så kan vi måske bestille den hjem.

Kander i keramik

I vores sortiment finder du håndlavede kander i keramik. Keramikken er i dag et utrolig populært valg af materiale, som mange i dag har integreret som en del af deres indretning eller køkkenstel. Vores kander i keramik fås i mange forskellige farver og stilarter, hvilket giver dig mulighed for at finde netop den keramik, der passer til din personlige stil. Kanderne i keramik findes i forskellige størrelser, lige fra 1,7 L kander til små mælkekander.

Kander i pindsvineglas

Kanderne i pindsvineglas er et unikt håndværk, som giver et smukt og fængende udseende. Med deres mange flotte, farverige farver bidrager de til borddækningen, og vil være et samtaleemne for dine gæster. Du kan finde kanderne i høje kander og i runde kander. Udover at de kan bruges til en vand, lemonade og lækre drinks, så kan du med fordel også bruge de smukke kander som blomstervaser eller som dekorative vaser på en reol.

Kander i swirl

Kanderne i swirl er fra vores populære brand Anna Von Lipa, som er en hyldest til det kreative og dekorative håndværk. Swirl kanderne har et unikt udseende, som er utrolig smukke, og vil bidrage til enhver borddækning. De fås i mange forskellige farver, som gør, at du frit kan vælge, hvilken kande der passer ind i din stil. Du finder i dette sortiment også de flotte spiral kander, som også kommer i mange flotte farverige farver.