🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Lys & lysestager

Hos Remix by Sofie har vi en stor kærlighed til lys og lysestager, da dette er med til at skabe en stemningsfuld atmosfære i hjemmet. Vores sortiment er nøje udvalgt med sans for detaljer, farver og en forkærlighed for håndværk af højeste kvalitet. Lys og lysestager er en del af den danske kultur, der er omkring “hygge” og traditionen omkring at skabe hygge. Se vores brede sortiment af lys og lysestager herunder.

Varekategorier
Varekategorier

Lys og lysestager med håndlavet kvalitet fra Danmark

Vi er vilde med lys og især når den mørke tid af året nærmer sig. At tænde et lys skaber en øjeblikkelig ro og hygge i ethvert rum. Hos Remix by Sofie har kvaliteten af lysene en afgørende rolle. Derfor finder du i vores sortiment håndlavede lys i høj kvalitet. Alle vores lys er omhyggeligt håndlavet i Danmark af erfarne håndværkere, der lægger deres hjerte og sjæl i hver eneste detalje. Det betyder, at hvert lys er unikt og bærer præg af den dedikation og ekspertise, der ligger bag lyset.

Et bredt udvalg af lys og lysestager til enhver smag

Vi forstår, at lys kan være mere end bare en lyskilde. De kan nemlig også være et udtryk for din personlige stil og æstetik i hjemmet. Derfor finder du i vores udvalg af lys, der passer til enhver smag og indretningsstil. Foruden den gode kvalitet i vores lys, har de også et unikt og stilfuldt look. De kan derfor med fordel bruges som en del af indretningen i dit hjem. I sortimentet finder du både lige og høje lys, snoede lys og bloklys. Der er altså med andre ord et lys til ethvert behov. Vores lysestager kan du også finde i forskellige farver og former, hvilket giver dig mulighed for at sammensætte dine lys og lysestager lige som du ønsker.

Et lys til alle lejligheder

Vores sortiment af lys omfatter et udvalg af smukt hånddyppede stearinlys, alle lavet i Danmark. Uanset om du mangler et elegant og enkelt lys til borddækningen, et snoet og farverigt lys eller endda et juletræslys, så har vi lige det du står og mangler. Et favoritvalg er de majestætiske laklys fra Ester og Erik, der er perfekte til at skabe stemningsfulde adventskranse eller til at iscenesætte et festligt bord. For dig, der elsker fest og farver, tilbyder vi vores populære kategori med kronelys “4 for 140 kr”. Disse lys kommer i en række farver, mønstre og glitrende glimmer, hvilket kan bringe glæde og lys til enhver lejlighed.

Kalenderlys og juletræslys 

I sortimentet finder du vores kalenderlys, hvilket er en sand “Remix by Sofie" -klassiker. De er lavet på et af Danmarks førende lysstøberier, hvor alt fremstilles fra bunden, selv kernen. Disse lys er perfekte til at tælle ned til jul og til at skabe hygge i december måned.

Vi har derudover også et udvalg af juletræslys, som giver dig mulighed for at udtrykke din egen oppyntnings-stil over juletiden. Uanset om du foretrækker de traditionelle julefarver eller ønsker at eksperimentere med farver som blå, terracotta eller pink, har vi lysene til dig.

Udforsk vores sortiment af lys og lysestager, og find det perfekte lys til at lyse op i dit hjem med stil og elegance. Hos Remix by Sofie er vi stolte af at tilbyde håndlavet kvalitet, der skaber en varm og indbydende atmosfære. Lad lyset skinne og skabe magi i dit liv.