🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Nailberry

Colour your nails healthy!

Nailberry er en serie af neglelak der tager højde for både miljø og sundhed. Serien er sundere for dine negle end mange andre neglebrands og den er både vegansk, glutenfri, cruelty-free og halal-certificeret. Fx får du heller ikke gule negle ved brug af Nailberrys neglelak.

Nailberry blev til i 2012 af engelske Sonia Hully. Nailberry var navnet på en luksuriøs naglebar i Chelsea, London men blev hurtigt ohså til en serie af multi-award vindende lakker.

L’Oxygéné, som serien hedder, blev særligt udviklet til tørre og skadede negle forudsaget af blandt andet forurening, livstil og semi-permante gel-manicures – hvilket Sonia ofte oplevede hos hendes kunder.

Varekategorier

Med den nyeste patenterede teknologi leverer Nailberrys L’Oxygéné neglelak en sundere manicure, som lader neglen ånde igennem lakken. Formlen er certificeret vegan & cruelty-free samt halal-certificeret, 12- free of chemicals* (herunder gluten-fri). Nailberry er multi-prisbelønnet for det smukke og fascinerende udvalg af åndbare og fugtgennemtrængelige farvede neglelakker med fremragende holdbarhed. Penslen er i en klasse for sig. Det innovative penselsystem er specielt designet for at muliggøre en jævn, ensartet påføring.

L'Oxygéné indeholder intense farvepigmenter og er udviklet til at skabe en perfekt balance mellem materialer, glans og tørretid for at levere en farve med høj pigmentering og super glans.

Alle farver er lavet til at kunne tilbyde en flot lakering på bare et enkelt lag. To lag vil dog til enhver tid give det flotteste resultat, og under alle omstændigheder er tørretiden hurtigt overstået. UV-filtre er tilsat for altid at beskytte mod misfarvning og lade lakken bevare sin sande farve i længere tid.

* L’OXYGÉNÉ er fri for: Phthalater inkl. DBP, toluene, formaldehyde, formaldehyde resin, kamfer, xylene,  ethyl tosylamide, triphenyl phosphate, alkohol, parabener, animalske derivater, gluten.