🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Tallerkener & skåle

Udforsk vores mangfoldige udvalg af keramik tallerkener og skåle, hvor æstetik møder funktionalitet. Vores kollektion omfatter en bred vifte af designs og stilarter, der passer til enhver smag.

Vores keramiske skåle inkluderer ‘Shallow’ skåle, som kombinerer en flad bund med høje kanter, og er perfekte til en række retter, fra forretter til hovedretter og desserter. Tag din servering til næste niveau med vores ‘Pasta Tallerkener’ og ‘Wide Bowl’. Begge dele deler samme unikke form, men ‘Wide Bowl’ er lidt mindre og passer til mindre portioner. Vores ‘Pasta Tallerkener’ er Sofie’s personlige favorit og egner sig også ideelt til servering af lækre salater.

Udover vores egen ‘Mahaba’ og ‘Natura’ serier, finder du også et omfattende udvalg fra Familianna, der giver dig et væld af muligheder for at finde den perfekte keramik, der passer til din stil. Giv din borddækning en personlig og raffineret touch med vores håndlavede keramiske tallerkener og skåle.”

Varekategorier
Varekategorier

Vi er vilde med, at dække bordet med flotte tallerkener og det er mere populært end nogensinde at mixe forskellige stilarter, farver og mønstre – kun fantasien sætter grænser. Mange har flere forskellige typer af tallerkener og skåle, som kan bruges til at fremhæve maden. Vi har hos Remix by Sofie både farvefyldte håndlavede tallerkener, samt tallerkener med et mere klassisk udtryk. Skab liv på bordet med flotte tallerkener på bordet. Læs mere nederst på siden.

Vi er blevet vilde med, at bruger farver i hjemmet og det er er blevet populært, at vise vores service frem i vitrineskabe, sættekasser og i åbne køkkener på hylder. Før i tiden gemte man mere sit spisestel inde i skabet, men den tid er for længst forbi. Det har altid været meget populært at samle på et bestemt slags stel og før i tiden var det noget man fik i bryllupsgave. Derfor har mange sikkert et eller andet stel man har arvet. Man havde også hverdags stel og et stel, som kom frem ved festlige lejligheder eller om søndagen. Tiden har ændret sig og vi er nok meget mere opmærksomme på at bruge det – fremfor at gemme det væk.

Vi bruger tid på borddækningen og det er nok det næst vigtigste efter maden, når man får gæster på besøg. Det skaber også en god stemning, hvis man har taget sig tid at dække et flot bord – det kan altid imponere gæsterne. Det kan være et godt tip, at have en farve, som er mere gennemgående end de andre. Brug vores farveglade vaser og glas til at give det sidste et lille pift og måske nogle af vores flotte farvede lys.
Alle vores tallerkener og skåle kan gå i opvaskemaskinen. Så hvis du har forelsket dig i et par af vores smukke tallerkener, så er det bare at få puttet dem i kurven. Vi tager i mod bestillinger på tallerkener fra vores håndlavede tallerkener.