🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Pink Rose lamper

Pink Rose Lamper har gennem mere end 40 år produceret mundblæste glaslamper med tilhørende håndlavede, plisserede lampeskærme af papir. Lamperne produceres på et af Tjekkiets smukkeste glasværker – de er mundblæst og varierer i farve og form. Hver lampe er unik, da de er fritblæste og der kan derfor forekomme små bobler i glasset og små tynde linjer efter bevægelse. Det er en del af det liv, der er i mundblæst glas.

 

Varekategorier

Generationsskift

I 2008 lukkede vi Butik 26, men produktionen Pink Rose Lamper fortsatte på Nordbygård på Møn. I 2019 overtog næste generation, Anne Sofie og Frederik Worm virksomheden, og hele skærm produktionen blev samtidig flyttet tilbage i det københavnske og både vores værksted, lager og showroom ligger på Amager i dag.

Skærmene males og foldes i hånden på vores værksted i Danmark. Lampeskærmene fremstilles i over 20 faste farver - i ensfarvet, med mønster eller med farvet kant. Ønskes en farve uden for sortiment, kan dette specielproduceres: Kun fantasien sætter grænser.

Lampeskærmene kan sammensættes med Pink Roses egne bordlamper, men kan også bruges på arvestykker eller loppefund. Desuden fås lampeskærmene som pendler og rosetter, til brug i loft eller på væg.