🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Kunstindustrien

KunstIndustrien’s vision er at  fortsætte med at udvikle produkter med fokus på bæredygtighed og godt håndværk af høj kvalitet. Samtidig arbejder vi løbende med at tilføje nye produktserier og koncepter til deres portefølje.

Historien om Kunstindustrien startede længe før de tidligere ejere Ib og Jette i 1993 åbnede butik overfor Kunstindustrimuseet i Bredgade i København. Forhistorien var, at Ib havde lært at støbe lys ad sin tidligere svigerfar, som havde støbt lys siden 1950’erne, og det besluttede Jette og Ib skulle være grundlaget for deres forretning.

Kvalitet var gennem alle årene afgørende for familien og der er løbende blevet eksperimenteret med både lys-masse, væger og støbetekniker for at nå frem til de unikke voksalterlys. Voksalterlysene er virksomhedens signatur-produkt.

Lysene blev efterhånden mere og mere populære og ca. 10 år efter opstarten i Bredgade etableredes grossisthandel.

I løbet af årene er der kommet en række andre produkter til, herunder gennemfarvede dyppede lys, lysestager, hurricanes, tilbehør til lys, Living by Heart brandet og meget andet. En del af produkterne er Kunstindustriens eget design, hvilket vil sige, at du ikke finder dem andre steder.

KunstIndustrien er i dag ejet af entreprenørerne Britta og Steen Frost.

Varekategorier