🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Mia Lindbirk

Mød Mia Lindbirk, vores fantastiske keramiker, som laver nogle virkelig unikke ting. Hendes håndværk er noget helt særligt – hun modellerer alle sine ting selv, så hver kop er unik. Vi er helt vilde med de glasurer, hun bruger. De flyder smukt sammen og gør hver kop til et lille kunstværk.

Har I set vores udvalg af hendes “hygge” kopper? De er super populære, og helt ærligt, de er også en af Sofies favoritter. Der er noget særligt hyggeligt ved dem, med deres lækre form og behagelige hank – perfekte til en afslappende kaffepause!

Mia har også lavet nogle virkelig fine flag i forskellige størrelser og hendes regnbuer er fantastiske til at hænge op, både på en billedevæg eller i et vindue, for at tilføje et strejf af farve.

Og så er der de små festoriginale figurer – perfekte som små gaver eller bare som en sjov lille ting til hjemmet. De har de sjoveste navne!

Ikke nok med det, Mia var også en af de første til at lave de populære sæbeholdere i keramik – et must have, hvis du er til fast sæbe.

Så kig forbi og find din nye yndlings Mia Lindbirk-kreation! 🏺✨

Varekategorier