🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Rainkiss

Rainkiss, beliggende i Amsterdam, specialiserer sig i bæredygtige designerregnponchoer. Hos Rainkiss er de på en mission for at erstatte engangsplastikponchoer med en moderigtig, bæredygtig regnponcho.

Rainkiss regnponchoer er skåret til perfektion med tapede sømme og er 100% vandtætte og unisex. Disse smukke ponchoer vil holde dig seriøst tør. Udseendet og kvaliteten af en Rainkiss regnponcho er vigtigt, men også hvordan den er fremstillet. Vi arbejder udelukkende med genanvendte materialer som 100% genanvendt polyester.

Rainkiss ponchoer er lavet af 100% certificeret genanvendt polyester, hvilket er meget forskelligt fra jomfruelig polyester. Genanvendt polyester bruger PET (plastflasker) som råmateriale. Genanvender disse flasker til nyt materiale, så det ikke ender på lossepladser.

Rainkiss designerregnponchoer er nemme at bære, nemme at tage på og tilbyder et inklusivt one-size-fits-all design. Uanset din størrelse, stor eller lille… Rainkiss vil holde dig tør og se fantastisk ud.

Varekategorier

Hvem har brug for solen, når du kan klæde dig stilfuldt i en moderigtig og bæredygtig vandtæt poncho fra Rainkiss?

Glæd dig til regnen, få Rainkiss. Rainkiss kombinerer genanvendte materialer og ansvarlig produktion med banebrydende designs. Skaber unisex ponchoer, der blander funktionalitet med moderigtige prints og kunstinspirerede farveveje. Hvert print er hånddesignet internt og kan indeholde op til 7 farver og nogle overraskende samarbejder.

Forbliv tør. Hold dig ren. Lille plet på din Rainkiss? Intet problem! Vi har nogle enkle tips:

  1. For at fjerne en lille plet på din Rainkiss anbefaler vi simpelthen at rense med en fugtig klud.
  2. Brug ikke nogen vaskemidler, sæber eller rengøringsmidler.
  3. For at tørre, lad blot din Rainkiss ligge i et godt ventileret område.

Husk venligst:

  1. Kun kold håndvask
  2. Hæng til tørre
  3. Brug ikke blegemiddel
  4. Må ikke tørretumbles
  5. Må ikke renses