Beauty hjørnet

I vores Beauty Hjørne finder du en skattekiste af nøje udvalgte skønhedsprodukter, der vil forvandle din daglige rutine til en luksuriøs og bæredygtig oplevelse.

For dem, der rejser ofte eller ønsker at holde styr på deres skønhedsprodukter derhjemme, tilbyder vores søde toilettasker og make-up punge i økologisk bomuld eller silke – de har både stil og funktionalitet. De er den perfekte ledsager til enhver eventyrlysten sjæl og vil holde dine skønhedsessentials sikkert samlet.

Når det kommer til pleje af din hud og hår, tror vi på at minimere brugen af kemikalier og maksimere brugen af naturlige ingredienser. Derfor finder du et udvalg af lækre sæbeskåle og sæber, samt skånsomme shampoobarer fra danske brands som Birk og Amalie Rosalie. Alle vores sæber er faste, hvilket ikke kun minimerer plastikforbruget, men også reducerer CO2-udslippet ved transport, da der ikke er behov for at transportere vand.

Så uanset om du søger den perfekte gave til dig selv eller en kær ven, eller blot ønsker at forkæle dig selv med naturlige skønhedsprodukter, så er vores Beauty Hjørne stedet, hvor bæredygtig skønhed møder funktionalitet og elegance. Dyk ned i vores udvalg og lad skønhedsrejsen begynde.

Varekategorier

Gå på opdagelse i beauty hjørnet hos Remix By Sofie og find de lækreste sager til badeværelset. Parfumerne fra Ærlig har dejlige dufte og er allergivenlige. De søde toilettasker og make-up punge er fra blandt andet fra det danske brand Ellies & Ivy, som producerer både tøj og tasker i 100% økologisk bomuld fra Indien i de skønneste farver og mønstre. Vi har også et lækkert udvalg af shampoobarer i forskellige dufte til den miljøbeviste forbruger. Hertil kan du naturligvis også få farverige sæbeskåle.