🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Keramik by Miabella

Dyk ned i en verden af unik keramik med vores håndlavede smykkeskåle fra Keramik by Miabella, eksklusivt tilgængelige hos os. Disse skåle, som findes i tre forskellige størrelser, præsenteres i et væld af farvekombinationer, hvor mange af dem er unikke for vores udvalg i Remix by Sofie.

Udover smykkeskålene tilbyder vi også smukt designede smykkefade i forskellige størrelser, ideelle til at arrangere dine smykker på en elegant måde i dit badeværelse eller soveværelse. Disse alsidige skåle og fade er ikke kun begrænset til smykker; de er perfekte til opbevaring af vatrondeller, hårpynt eller endda som en dekorativ måde at holde styr på dine skriveredskaber på skrivebordet.

Hver skål og hvert fad er omhyggeligt lavet af porcelænsler, der er rullet ud og præget med et smukt mønster, hvilket giver hvert stykke en distinkt og elegant udstråling.

Gør dit hjem mere personligt og organiseret med disse smukke og funktionelle kunstværker. Besøg vores hjemmeside for at udforske hele kollektionen og finde de perfekte stykker, der komplementerer din stil og dit hjem.

Varekategorier