🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Lamper & Skærme

Hos Remix by Sofie har vi et bredt udvalg af elegante og smukke lamper og lampeskærme. I sortimentet har vi stort fokus på stilfuldt design og kvalitet, hvilket gør, at vores lamper giver en unik mulighed for at forvandle og lyse ethvert rum op i hjemmet. I vores sortiment finder du både bordlamper, gulvlamper og lampeskærme, som giver dig mulighed for at sammensætte og udvælge den perfekte lampe til netop dig og dit hjem. Lamperne er også en perfekt gaveide til en veninde eller et familiemedlem. Gå på opdagelse i vores udvalg herunder, og så finder du garanteret en lampe, der passer til dine behov!

Varekategorier
Varekategorier

Et bredt udvalg af lampeskærme

Hos Remix by Sofie er kollektionen af lampeskærme udvalgt med øje for detaljen og variationen i designet. Du finder derfor alt fra enkle og neutrale lampeskærme til de mere farverige og mønstrede skærme. Alt efter hvilken indretningsstil du har i hjemmet, har du derfor rig mulighed for at vælge en lampeskærm, der passer ind. I udvalget finder du de flotteste håndmalede lampeskærme med søde mønstre og smukke farver.

Bordlamper i opalglas

I sortimentet finder du vores smukke bordlamper i opalglas, som kombinerer funktionalitet med æstetik. Opalglasset skaber et unikt og skinnende udtryk og fås i et væld af farver. I vores udvalg finder du både opalglas med smæk på farverne og de mere neutrale farver. Du kan frit sammensætte bordlampen med den lampeskærm, du synes matcher bedst, og derved skabe den unikke lampe, der passer ind i din indretningsstil.

Mushroom lampen

En af vores populære lamper er mushroom bordlampen. Den findes i forskellige udgaver såsom lille muhsroom lampe, stor mushroom lampe og mushroom funghi. Den populære lampe ligner en svamp, og de fås i mange forskellige farver. De er utrolig søde til at stille i vindueskarmen, på en reol eller på natbordet. Lampen er fremstillet i glas og er CE-certificeret.

Gulvlamper

Vores gulvlamper kombinerer det funktionelle med stil og æstetik. De er perfekte til at skabe hyggelig belysning i hjemmet. Vores gulvlampe Big Darling er et lækkert skandinavisk design, som er designet af Maria Gustavsson. Denne lampe tjener flere formål, da den både fungerer som gulvlampe og som stativ til jakker. Big Darling lampen er derfor ideel at have stående i entreen eller gangen. Du finder den i flere forskellige farver, og er med til at imponere gæsterne fra det sekund, de træder ind ad døren.