🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Sui Ava

Velkommen til SUI AVA universet, hvor smykker og hår- og modeaccessories tager form i farverige og dristige designs. Kvaliteten er høj, og priserne er overkommelige. Deres mission er at overraske og sprede glæde med vores unikke kreationer.

Hos SUI AVA er hver style skabt med hjertet og fyldt med personlighed. De stråler af glæde, mod og positiv energi, som en solrig dag på trods af grå skyer.

Bag dette livlige brand står en mor til to energiske børn og en kvinde drevet af nysgerrighed og kærlighed til livet. I 2017 sagde hun farvel til sit fuldtidsjob for at forfølge drømmen om SUI AVA, opkaldt efter hendes største inspirationskilder, hendes døtre, Sui og Ava.

Med mere end 15 års passion for modebranchen bringer hun naturlig stil, kreativitet og trendspotting til SUI AVA. Vores kollektioner følger mode og trends fra sæson til sæson, men indeholder også tidløse klassikere. Og for at fuldende glæden ved nye smykker, leveres alle vores kreationer i smukke smykkeæsker – det perfekte sted at opbevare dine skatte sikkert.

Varekategorier