🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Stuen

Interiør til stuen

Skab din egen personlige stil igennem anderledes, moderne og håndlavet interiør til din bolig. Hos Remix by Sofie har vi stort fokus på de mere farverige og spraglede produkter af slagsen. Vi er vilde med at mixe og matche både i farver, materialer og mønstre. Gå på opdagelse i vores sortiment og lad dig inspirere til at få flere farver ind i din boligindretning igennem mange forskellige designs. Selvom du har en mere minimalistisk indretning, så er det smukt at bryde med enkle farverige elementer.

Varekategorier

Pift indretningen i stuen og boligen op med farverigt interiør

Hos Remix By Sofie går vi ikke på kompromis med farver og forskellige mønstre i vores produktudvalg. Du finder i vores interiør til boligen alt fra lamper, lysestager, opbevaring til puder og tæpper. Der er ikke noget bedre end at kunne sætte sit eget præg på sin indretning i hjemmet. Derfor er vi hos Remix By Sofie dedikerede til at tilbyde et bredt udvalg til vores kunder, så der findes interiør til enhver indretningsstil. Du finder i udvalget også en masse pynt og nips, som kan være med til at give indretningen det sidste finish. Har du en smuk plante, som mangler en tilhørende vase eller urtepotten til stuens vindueskarm, så kan du se vores vaser og urtepotter her.

Lamper og skærme til din bolig

Hos Remix By Sofie finder du flotte og farverige lamper og skærme, som er med til at pifte enhver indretning op. Lamperne findes i opalglas, hvilket betyder, at de er lavet af et godt og solidt håndværk. Disse bordlamper kan du frit mixe og matche med vores lampeskærme. Du finder blandt andet også de populære mushroom bordlamper i mange forskellige farver.

Lys og lysestager til indretningen

Udforsk vores sortiment af lys og lysestager for at skabe hygge i din stue eller andre steder i boligen. Vores lysestager finder du som altid i et væld af farver og størrelser, som giver dig mulighed for at lege med det udtryk, du ønsker. Vi har mange hånddyppede lys med forskellige mønstre, design og farvekombinationer.

Opbevaring som en del af indretningen

Opbevaring kan være en kedelig del af hjemmets interiør, men det behøver det ikke at være. Hos Remix By Sofie kan du nemlig få farverige og stilfulde opbevaringsløsninger, som kan være en integreret del af indretningen. Gå på opdagelse i vores udvalg og find både de populære foldekasser og flettede kurve.