🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Bestik og serveringsbestik

Dæk det personlige bord med farvefyldt bestik fra Remix by Sofie. Det elegante bord, dækket op med dit yndlings tallerkner, dine fine glas – så hvorfor ikke også sætte prikken over i’et flot bestik. Bestik er altid væsentligt i din borddækning og – uanset om dets hovedformål rent faktisk er, at få maden indenbords, så fuldender det bordopdækningen.

Hos Remix by Sofie har vi fokus på bestik af høj kvalitet og vi har Danmarks største udvalg af det populære Sabré bestik fra Frankrig. Her finder du både bestiksæt, serveringsbestik, knive, gafler og skeer i et væld af forskellige farver og kvaliteter.

Varekategorier

Hos Remix by Sofie er borddækning langt mere end, at dække op tilfældigt op med en dug, et par tallerkener og et par hverdagsglas. Det handler om at skabe en stemning og rammer for dig om dine gæster. Bestikket er ikke en overflødig del, men tværtimod en vigtig del af det samlede udtryk, men også vigtigt i forhold til, hvad du skal serverer af mad.

Vi bruger bestik gange i løbet af dagen, så vigtigt at vælge noget du kan lide at bruge. Måske skal du have en tomat kniv for endelig at kunne skære dine tomater ordenligt ud. Måske en af vores utrolig flotte smør knive, som vi har et stort udvalg af.

Måske har du bestik til hverdagen og noget andet til en festlig lejlighed -  og det er faktisk helt normalt at man har det.