🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Coucou Suzette

Her finder du farverige, sjove og kitschede kreationer, så kan du opgradere både hårpynt, strømper og øreringe. Der er de skønneste farver, masser af blomster og masse af kæledyr, som både hunde og katte. Find dit yndlingsdyr til hårspænde eller klemme. Skønne blomster til ørerne til at fuldende et outfit.

Varekategorier

Grundlæggeren af Coucou Suzette: Juliette Mallet, en parisisk illustrator, der voksede op i en kunstnerisk familie. Hendes mor er maler og børnestilist, hendes far er musiker, og hendes lillebror laver skulpturer.

Det hele begyndte i 2016, takket være et par bryster. På et tidspunkt, hvor kvinder ønskede at befri brystvorten, skabte Juliette en ring til en af sine venner: mere præcist en keramisk barmring, lavet med kærlighed og for sjov.

Kunstværket blev postet på Instagram, og overraskelse! Alle vil have en.

Forbløffet over entusiasmen og den store efterspørgsel begynder Juliette at sælge sine kreationer online. Det gik stærkt og efterspøgslen blev så stor, at hun siger sit 9-til-5-job op for at gå all-in på dette nye eventyr! Sådan blev Coucou Suzette født (takket være brystvorterne).

Brandets navn blev fundet i løbet af to minutter på en brainstorming, og det var et øjeblikkeligt forelskelse, ligesom alle Coucou Suzette-kreationer er det. Juliette kunne godt lide det sjove og lidt cheesy klang af det, og Suzette var navnet på hendes elskede kattekilling.

År efter år voksede holdet, brandet kunne lancere sin egen hjemmeside, plukningen af ordrer blev delegeret til et logistikteam (ingen ordreforberedelse mere i stuen...), og kreationerne kunne endelig sælges i mange butikker rundt omkring i verden.

For at imødekomme den konstant skiftende markedssituation besluttede Juliette at omsætte sine tegninger til farverige og kitschede accessories: først vintage 90'ers pins, derefter sokker med frække mønstre, seje hårspænder og clips samt kreative smykker.

Originale kreationer til overkommelige priser, skabt for at tilføre lidt farverig og livlig stemning til din hverdag og få folk til at smile (kliché, men sandt). Perfekte til at pifte ethvert outfit op på ingen tid og en god måde at bryde isen med din nabo.Juliettes mor er maler og børnestilist, hendes far er musiker, og hendes lillebror laver skulpturer. Juliette studerede illustration på Arts Déco i Paris (ENSAD) og i Japan, et land hun forelskede sig i. Derefter studerede hun smykkekunst på Ecole Boulle i Paris.

Juliettes verden er let og sjov - hun skaber alle kollektioner med stor spontanitet, overvåger produktionen og styrer kommunikationen for brandet (AD & sociale medier).