🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Grydelap (11 x 18 cm) – Flere farver

Grydelapper Farverige grydelapper i 100% uld til alle varme ting. Beskyt dine hænder og få samtidigt et bedre greb om gryder og pander med disse uld grydelapper i høj kvalitet. De er ekstremt slidstærke og fleksible, så de er anvendelige til gryder og pander i alle former og størrelser. Og så ser de også smarte og stilfulde ud i dit køkken! Håndlavet og naturligt farvet med AZO-fri farver.

Længde: 11 cm  Bredde: 18 cm Højde: 1,5 cm

Materiale: 100% uld

Fjern snavs: Vask i hånden eller rens kun, når det er nødvendigt. Maskinvask ikke, da dette vil få det til at krympe og fjerne de naturlige olier. For at fjerne snavs, lad det tørre, og børst det forsigtigt af. Brug kun rene gryder på grydelappen for at undgå pletter fra komfuret.

 

kr. 80,00

De skønne grydelapper er håndlavet i 100% økologisk uld hvilket gør dem både bløde og robuste. De filtede grydelapper er perfekte til at holde om en varm overflade. Uld er som materiale både er snavs og varme afvisende. Alle Avevas uldprodukter er grydelapperne lavet er en højkvalitetes uld farvet med AZO-frie farver.

Bordskånerne har en loop så de kan hænges op.

Sådan behandler du bordskåneren:

  • Vask i hånden. For at fjerne snavs – lad snavsen tørre og tør det derefter af. Kan ikke tåle vaskemaskine da denne vil fjerne de naturlige olier i ulden.
  • Farverne er AZO-frie (ingen kemikalier) og kan afbleges ved stærkt sollys.
  • Brug ikke i våd tilstand da farverne da kan smitte af på bord eller gryde.
  • Brug kun rene gryder/pander på bordskåneren for at undgå pletter fra komfuret.
  • Uld er ikke brændbar men kan brænde. Forslået temperatur er derfor op til 200-220 grader.

 

 

Yderligere information

Vægt 100 g
Materiale

Farve

, , , ,

Mærke