🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Klimakløgtigt Kagekalas

Original price was: kr. 230,00.Current price is: kr. 100,00.

På lager

Tilbehør:

“Klimakløgtigt Kagekalas” er en opskriftsbog af Jasmin Gabay, tidligere deltager i Den Store Bagedyst, med fokus på madspild ved kagebagning.

Størelse: 170 x 240 mm, Cover: Hardcover, Sprog: Dansk.

Med den stigende interesse for bagning og kagekunst, ikke mindst også grundet skønne programmer som “Den Store Bagedyst” følger desværre et ret stort madspild. Rester, kagekanter og halvfyldte poser og bøtter med særlige ingredienser, som aldrig bliver brugt igen. Vi smider mere end 700.000 tons mad ud hvert år, svarende til hver femte indkøbsvogn. CO2-bidraget fra søde sager, snacks og diverse drikkevarer er det samme som vores CO2-bidrag fra rødt kød.

Alt dette har fået Jasmin Gabay til at tænke over, hvad vi mon kan gøre for at mindske CO2-­udledningen og passe bedre på vores jord, uden at vi skal give afkald på alt for meget af det gode. Kimen til denne bog blev for alvor lagt, da hun i foråret var ambassadør for Folkekirkens Nødhjælps madspildskampagne og fik til opgave at skabe kage- og dessertopskrifter ud fra et miljøhensyn. Bogens mission er således at gøre bæredygtighed tilgængeligt for alle og lokke flere i køkkenet med sjove og nemme opskrifter.

Opskrifterne er opdelt i forskellige kategorier, fx ”Den med gule mærker”, hvor der er taget udgangspunkt i supermarkedets ingredienser med datomærkning. Det er ofte de samme varer, som ender med de gule mærkater. Mange af dem er vældig gode til bagning, og på den måde kan man både være med til at mindske madspild og spare penge. Jasmin har også været en tur bagerst i sit køkkenskab og fundet ud af, hvilke poser, der står længst tid ubrugt. Det er der kommet nogle sjove, men utroligt velsmagende kager ud af. For velsmag er stadig det vigtigste, når vi bager!

Opskrifterne er inddelt efter årets 12 måneder med fokus på årstiderne og de forskellige frugter og bær, der er i sæson.

Størelse: 170 x 240 mm, Cover: Hardcover, Sprog: Dansk.

Om Forfatteren – Jasmin Gabay:

Jasmin Gabay blev landskendt, da hun nåede finalen i Den Store Bagedyst 2018, hvor hendes farverige figur og legende tilgang til kagebageriet vandt seernes hjerter. Jasmin har et ønske om at gøre klimavenlige opskrifter mere jordnære. Kagerne skal være lette og sjove at lave, samtidig med at de gør noget godt for både pengepungen og planeten.

 

 

Yderligere information

Vægt 500 g
Varenummer: bog-jasmingabay Kategorier: , Mærker: , , , ,