🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Magnet sæbeholder med – Sæber (150 gr)

Er du også gået over til at bruge shampoo og sæbebarer? Synes du heller ikke det giver mening med flydende sæber, hvor man transportere vand rundt i plastikbøtter? Vi elsker fast sæbe og derfor har vi også gode alternativer, så du kan opbevarer dem ordenligt.

Her en super smart magnetisk sæbeholder på sugekop, som du kan sætte på fliserne i badet eller på badeværelset. Den kan også sidde i vasken og du kan tage den med i toilettasken, når du er på farten.

Denne sæbeholder kan holde sæber op til 150 g. Passer til mindre sæber og kommer med en magnet beskytter.

Den er innovativ, da den er pladsbesparende og holder vasken ren og tør for sæbe.

Den er æstetisk da det er sæben, som er blikfanget. Den er Praktisk, da den er nem at sætte op og der skal ikke bores.

kr. 60,00

På lager

Denne innovative sæbeholder fra Savont, der har været førende inden for udviklingen af magnetiske sæbeholdere til fast sæbe siden 2017, revolutionerer opbevaringen af sæbe. Designet for at holde sæber rene og tørre, kan denne sæbeholder fleksibelt installeres nær vasken, i bruseren, eller i badekarret.

Savont sætter en ære i at producere sine produkter i Tyskland, i tæt samarbejde med lokale familievirksomheder. Virksomhedens samling er unikt placeret i et kooperativ, der inkluderer værksteder for handicappede samt et fængsel, hvilket understreger deres engagement i socialt ansvar og samfundsstøtte.

Hver sæbeholder er et resultat af tysk håndværk og kvalitet, hvilket garanterer et produkt, der ikke kun er praktisk, men også holdbart og af højeste standard. Med Savonts’s sæbeholder kan kunderne nyde en mere organiseret og hygiejnisk badeværelsesoplevelse.

Yderligere information

Vægt 50 g
Varenummer: sav-2120-sæbeholder Kategorier: , , , , Mærke: