🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Ærlig – duften til den feminine kvinde

Drømmer du også om en bæredygtig parfume?

Ærlig er et danskproduceret parfumemærke, som er produceret uden de 26 mest allergi fremkaldende ingredienser i parfume. Parfumen af lavet af rene produkter og er 90 % økologisk. Det har været vigtigt for Lis Hansen, som er kvinden bag parfumen, at lave en feminin duft til de kvalitetsbevidste kvinder. Derfor er der fokus på processen og æsken er blandt andet formet, som en fin blomst og uden brug af lim. En stor del af tilblivelsen foregår i Danmark og alt indenfor Europas grænser.

De tre eau de parfum hedder P1, P2 og P3, som står for parfume 1, 2 og 3.

Ærlig P1
Duften bringer en friskhed og mildhed med sig, en klassisk duft som er frisk, rund og feminin. Noterne er peoner, kaffe, koriander og beroligende hvid musk som vækker sanserne. Den er virkelig frisk og lækker især til alle dem, som ikke er til de tunge dufte.

Ærlig P2
Duften er ren, umiddelbar og blomsteragtig og så er den blød og intens på samme tid. Rosen ledsages af lychee og jasmin samt af antydning af patchouli, vetiver og vanilie.

Vetiver er kendt for, at hjælpe med at finde jordforbindelse og er god ved stress.

Ærlig – P3
Den mere modige duft som skiller sig ud fra de andre.Har man P3 på kan du være sikker på at der bliver lagt mærke til dig. En anderledes og spændende duft med noter af blandt andet rose, vanilie, orkide og akkorder fra praline.

Se andre indlæg