🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Bæredygtigt silke julepynt fra Sissel Edelbo

Det smukke silke julepynt fra Sissel Edelbo er så dekorativt i de smukke farver og mønstre. Hæng dem på juletræet, smukke troldegrene, pynt med dem på bordet eller i en skål. Hæng dem i små silkesnore i vinduet, for at skabe stemning. Du kan også bruge dem, som et lille skøn detalje på din julegave indpakning.

Alle de smukke fugle, hjerter, engle, slikstokke og svampe er lavet af bæredygtigt silke fra brugte sarier. De laves af overskuddet og stofresterne til de forskellige kjoler, tasker og skjorter, som er i Sissel Edelbos kollektion. Så det er bæredygtigt julepynt, som du kan gemme og tage frem år efter år.

Den kreative proces.
Anna von Lipa har altid fingeren på pulsen og det afspejles i former og farver hver sæson. Jytte er en meget kreativ kvinde, som hele tiden er i gang med nye design og finder nye optiske mønstre. Vi synes at det er fedt, at stort set alle varerne har brugsværdi. Så det er ikke på en “glas ting” til hylden. Der er hele tiden gang i farver, mønstre og nye modeller. Således ikke blot til pynt, men også til gavn. Alt taget i betragtning til gode priser i forhold til kvalitet.

Se alle Anna von Lipa glas her.

Kernen i Sissel Edelbo’s produkter – er en stor kærlighed til den indiske kultur. De laver de fleste af deres produkter af håndplukkede gamle vintage sarier, som alle fortæller en historie om de skønne kvinder, som har gået i dem.

Alt det skønne julepynt laves af alle stofrester fra kjoler og tasker produktionen. Så der er en virkelig skøn bæredygtigheds historie.

Vi har følgende:

Fugle, Engle, Slikstokke, Svampe og Hjerter

Se andre indlæg