🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Mundblæst glas

Et stort udvalg af mundblæste glas

Vi har et rigtig stort udvalg af mundblæst glas hos Remix By Sofie. Denne kategori er en af vores spidskompetencer, da vi er vilde med kvaliteten og letheden i de mundblæste glas. Der findes så meget flot glas og dygtige glaspustere, som kan noget helt unikt med glas, farver og former – og dette vil vi gerne sprede ud og dele med vores kunder. Derfor bruger vi meget tid på at finde nye samarbejdspartnere, som kan bidrage med noget, der passer med de andre produkter vi har i sortimentet.

Varekategorier

Mundblæste glas i høj kvalitet

Stort set alt vores mundblæste glas er lavet i Europa, og vi gør meget ud af at fravælge leverandører, som får lavet deres glas, vaser og kander i Kina og resten af østen. Vi har flere danske glaspustere blandt andet Marie Retpen og Anne Florh. Det meste af vores glas er fra Anna von Lipa, som får lavet deres flotte glas serier i Tjekkiet. Vi har mange Anna von Lipa glas, og der er mere end 150 glas at vælge imellem. Vi har lige lanceret vores egen serie af mundblæste vinglas, som vi har designet og fået lavet i Tjekkiet. Se det store udvalg her på siden.

Forskellige glas i mundblæst glas

Vi har utrolig mange forskellige glastyper, som er lavet i mundblæst glas. Du finder både champagneglas, drikkeglas, kopper, krus og vinglas, som alle er i mundblæst glas. Glassene fås i et væld af farver og mønstre, så du frit kan lege med udtrykket og sammensætningen af dine glas. Du kan både vælge forskellige farver eller at gå med én bestemt farve og gennemføre denne stil. Uanset hvad vil du med de mundblæste glas være garanteret et stilfuldt tiltag til borddækningen.

Skåle i mundblæst glas

Vi tilbyder også vores kunder et bredt udvalg af skåle i mundblæst glas, hvor alle skåle er blevet skabt med fokus på det gode håndværk. Skålene findes i forskellige størrelser, alt fra små tapas skåle til de større frugt- eller salatskåle. Skålene er unikke, og processen bag skålene er det, der gør dem så specielle. Glasskålene er ikke blot funktionelle, men de kan også bruges som en del af indretningen i hjemmet. Stil dem på din reol eller midt på spisebordet, for at skabe farve og glæde i hjemmet.

Vaser og kander i mundblæst glas

Vores kander og vaser i mundblæst glas er fra det utrolig populære brand Anna Von Lipa - som er et af vores mest sælgende brands. Du finder en kande til enhver anledning, hvad end det er til vand, limonade eller en lækker blandet drink. Kanderne kan fås i mange forskellige varianter, farver og mønstre, så du kan finde en kande der passer til det du ønsker. Vores udvalg af vaser er nøje udvalgt med fokus på at give ethvert hjem et smukt tiltag. Vaserne har flotte mønstre og farver, og vores mundblæste confetti vaser er et fremragende eksempel på en vase, der bidrager til fest og farver i hjemmet.

Pynt og nips i mundblæst glas

Der findes næsten ingen grænser for, hvad man kan bruge mundblæst glas til. Derfor findes der også utrolig meget flot pynt og nips til hjemmet, som er lavet af mundblæst glas. Dyk ned i vores udvalg af glaspynt og nips, som kan bidrage til små, hyggelige ting til din indretning i hjemmet.