🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Keramik - håndplukket og håndlavet.

mahaba serien, kærlighedsserien, bordækning, tallerkener, skåle, små skåle, håndmalet, lyserød, lysegul, potters work, remix by sofie, keramik
potters work mahaba poppy swetie og peanut
mahaba serien fra potters work pastelfarvede tallerkener, frokost tallerkner og middagstallerkner. remix by sofie
mahaba serien fra potters work pastelfarvede tallerkener, frokost tallerkner og middagstallerkner. remix by sofie

Opdag Vores Fantastiske Udvalg af Keramik

Opdag Vores Fantastiske Udvalg af Keramik

Velkommen til vores vidunderlige verden af keramik, hvor vi stolt præsenterer et bredt udvalg af håndlavede keramikprodukter, som passer til enhver smag og ethvert behov. Uanset om du leder efter praktiske hverdagsgenstande eller smukke dekorative elementer, har vi noget for dig. Dyk ned i vores sortiment og find dine favoritter.

trine lise keramik kopper med riller i pasteller
keramik, keramik tallerken, keramik fad, remix by sofie, keramik skål, pasta tallerken, serveringsskåle, salatskål, middagstallerken

En af vores mest populære gaveidéer er de pastelfarvede keramik smykke skåle. De er ikke blot opbevaringsløsninger, men også små dekorative kunstværker, der bringer skønhed og funktionalitet ind i dit hjem.

Hver smykkeskål er håndlavet og derfor er alt unika. Der er øje for detaljerne, så hver lille skål er et lille kunstværk. De er perfekte til at opbevare dine ringe, øreringe og andre små smykker, samtidig med at de tilføjer et dekorativt element til dit hjem. Se dem her.

Keramik skåle

Oplev vores udvalg af keramik fade og skåle, som er både funktionelle og smukke. Vores keramik skåle kommer i forskellige størrelser og former, perfekte til salater, morgenmad eller snacks

Vores sortiment omfatter også større skåle, der er perfekte til servering af pastatapas og andre retter. Disse skåle er både praktiske og stilfulde, ideelle til middage med venner og familie. De flotte designs vil helt sikkert imponere dine gæster og gøre hver servering til en særlig oplevelse.

I er vilde med de store shallowfade fra Familianna, de er også flotte til skønne salater eller til en bolledej.

Se vores udsøgte udvalg af keramik tallerkner, hvor hvert enkel er en kombination af håndværk og funktionalitet. Vores keramik tallerkner er perfekte til en hyggelig hverdagsmiddag eller en festlig lejlighed.

Keramik Tallerken: Vores keramik tallerkner er skabt med øje for detaljer og kvalitet. Hver tallerken er håndlavet, hvilket giver den en unik karakter og charme. Perfekte til både hverdag og fest, vores tallerkner tilføjer et strejf af stil til enhver borddækning. De er ideelle til servering af hovedretter, frokostretter eller som en smuk base til dine kulinariske kreationer. Se tallerknerne fra både mahaba serien og nature serien, som er lavet specielt til Remix by Sofie butik.

Keramik kagetallerken: For de søde øjeblikke i livet tilbyder vi keramik kage tallerkner, der er perfekte til servering af desserter, kager og andre lækkerier. Disse tallerkner er designet til at fremhæve skønheden i dine bagværk og gøre hver servering til en festlig begivenhed. Vores kagetallerkner er lige så holdbare som de er smukke, hvilket gør dem til et uundværligt element i enhver dessertelskers samling.

Keramik Frokost tallerken: Til dine lette måltider og frokoster har vi et udvalg af keramik frokost tallerkner. Disse tallerkner er ideelle til servering af sandwich, salater og andre frokostretter. Deres alsidige design gør dem også perfekte til små middage og tapas. Vores frokost tallerkner er både praktiske og stilfulde, hvilket gør dem til et populært valg i mange hjem.

spiral kande kongeblå fra anna von lipa,granite blå, pacific tallerken, tallerken, farverige bordækning, keramik tallerkner, tallerkner, skåle,frokost tallerken, christian side plate, christian dinner plate, famillianna ceramic, famillianna keramik, familianna, dansk design, spansk keramik, remix by sofie
egg back home - party collection - confetti serien.
familianna keramik, keramik med splash, confetti, borddækning, remix by sofie, confetti, håndlavede keramik, keramik fra spanien, keramik fra andalusien, bordækning

Se andre indlæg