Familianna

Velkommen til Familianna er et nyt dansk livstilsbrand, som kombinere nordisk stil og design med spansk håndværk. De har specialiseret sig i håndlavet keramik og sammen med deres spanske samarbejdspartner bliver der leget med farver og glasur teknikker, som aldrig før. Priserne er fantastisk og alle kan være med.

I vores sortiment finder du et stort udvalg af de forskellige serier, der hver især udstråler sin egen charme. Terazzo-serien forener det klassiske med det moderne, mens Andalusia-serien bringer et strejf af spansk tradition ind i dit hjem. Splash-serien giver et livligt pust med sine dristige farver, Confetti-serien præsenterer pastelfarver i skøn harmoni, og Floral-serien fanger naturens skønhed med blomstermotiver.

Der er så mange forskellige former, farver, mønstre og teknikker, som gør dette keramik til noget særligt. Kæmpe udvalg af både skåle, tallerkner, serveringsfade, kopper og kander. Vi kommer til at introducere vores egen serie og vi glæder os til, at vise, hvordan man kan dække op med alt det smukke keramik.

Alt er håndlavet – lige noget som passer til os i Remix by Sofie, så e vi er glade for at være forhandler af Familianna

Varekategorier

Deres passion for æstetik og traditionelt håndværk forenes i hvert eneste produkt. Hver kop, skål, tallerken og fade er omhyggeligt formet og dekoreret af dygtige keramikere med års erfaring. Det er en hyldest til tidløs elegance og kreativitet.

Deres produkter fortæller historier gennem deres detaljerede mønstre og smukke farvesammensætninger. Vi værdsætter ikke kun det æstetiske, men også funktionaliteten, der gør hvert produkt til en fornøjelse at bruge. Håndværket og kærligheden bag hvert eneste stykke skinner igennem, og vi er stolte over at kunne bringe denne autentiske skønhed ind i dit hjem.

Blandt vores skønne kollektioner finder du Terazzo-serien, der med sin rustikke elegance fusionerer moderne design med klassiske elementer. Terazzo bringer karakter og en unik stemning ind i dit rum, der udtrykker en tidløs skønhed i hver detalje. Hver skabning i denne serie er som et kunstværk, der beriger din indretning med en subtil aura af autenticitet.

Andalusia-serien vækker minder om spanske charmerende landskaber og traditioner. De detaljerede blomstermotiver, der pryder hvert enkelt stykke, formår at skabe en stemning af varme og hengivenhed. Det er som at invitere en lille del af den spanske kultur og skønhed ind i dit hjem. Hver kop, tallerken eller skål i Andalusia-serien er en sublim hyldest til ægte håndværk og design.

Splash-serien er som en farverig eksplosion af kreativitet. Hver skabelse i denne kollektion er et festfyrværkeri af farver og mønstre, der inviterer til legesyge og unikke sammensætninger. Med Splash-serien kan du skabe din egen visuelle poesi, hvor hvert enkelt stykke er som en penselstrøg af farve på lærredet af din indretning.

Confetti-serien er en hyldest til pastellernes skønhed og harmoni. Hver pastelfarvet skål, tallerken eller kop er som et kunstnerisk billede af lyse farvetoner, der bringer lethed og elegante nuancer ind i dit rum. Det er som at danse på en sky af farver, når du omgiver dig med Confetti-seriens delikate skønhed.

Og så er der Floral-serien, der bringer naturens pragt ind i dit hjem. De detaljerede blomstermotiver på hvert enkelt stykke er som et øjebliksbillede af naturens egen kunst. Det er som at have et lille stykke af naturens skønhed stående på dit bord eller hængende på din væg. Floral-serien er en hyldest til det organiske og det elegante i ét.

Her får du ikke blot en keramisk genstand, du får et kunstværk, der er skabt med omhu og dedikation. Deres kollektioner er et udsagn om deres engagement i at levere kvalitet og æstetik til vores kunder. Giv dit hjem et strejf af unikke skønhed og lav smukke opdækninger med de farverige keramik.

Det er Christian og Jytte Correll, som også står bag det populære brand Anna von Lipa, som står bag Familianna. De har slået sig sammen med Jan Kliment og sammen har de skabt en kollektion, som tager os med storm.