Solbriller – Mood black

kr. 159,20

Lign en million, for langt mindre – uden at gå på kompromis med kvaliteten! Se det store udvalg af lækre damesolbriller fra Have A Look til priser, der gør det så sjovt at shoppe solbriller, at de færreste kvinder vil nøjes med et enkelt par!

Kollektionen er håndlavet og skabt af et mix af eksisterende modeller sat sammen på nye kreative og bæredygtige måder. ’Mood’ solbrillerne har et relativt kraftigt og stort stel, men er lette og behagelige at have på. Designet er feminint med et eksklusivt udtryk og farvekombinationen lilla/orange super raffineret. Et godt valg til enhver med hang til solbriller, der gerne må se ud af noget.

Alle have a looks solbriller har 100% UV-beskyttelse, behagelige flexstænger og stel i polykarbonat, der holder til lidt af hvert. Alle metaldele er naturligvis nikkelfri. Gratis etui i filt følger med (værdi 40 kr.)Store, runde solbriller med spinkelt, feminint hornfarvet stel – skjuler det meste!

A: 13,9 cm

B: 4,2 cm

C: 5,4 cm

D: 13,7 cm

Alle solbrillerne har 100% UV-beskyttelse, behagelige flexstænger og stel i polykarbonat, der holder til lidt af hvert. Alle metaldele er naturligvis nikkelfri.

Gratis etui i filt følger med (værdi 40 kr.)

På lager

remix by sofie, have a look, solbriller, have a look solbriller, mood, purple mix, lilla solbriller, solbriller uden styrke
Solbriller – Mood black

kr. 159,20

1-3 dages leveringstid

EAN: N/A Varenummer (SKU): HAL-mood_black Kategori: Tags: ,