🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Solbriller – Mood grass mix

Original price was: kr. 199,00.Current price is: kr. 159,20.

På lager

Tilbehør:

Lign en million, for langt mindre – uden at gå på kompromis med kvaliteten! Se det store udvalg af lækre damesolbriller fra Have A Look til priser, der gør det så sjovt at shoppe solbriller, at de færreste kvinder vil nøjes med et enkelt par!

‘Mood’ grass mix med halvtransparent syrenfarvet front og orange stænger er en del af Have a looks nye ‘Remixed & Upcycled’ solbrillekollektion. Kollektionen er håndlavet og skabt af et mix af eksisterende modeller sat sammen på nye kreative og bæredygtige måder. ’Mood’ solbrillerne har et relativt kraftigt og stort stel, men er lette og behagelige at have på. Designet er feminint med et eksklusivt udtryk og farvekombinationen grøn/gul super raffineret. Et godt valg til enhver med hang til solbriller, der gerne må se ud af noget.

Alle have a looks solbriller har 100% UV-beskyttelse, behagelige flexstænger og stel i polykarbonat, der holder til lidt af hvert. Alle metaldele er naturligvis nikkelfri. Gratis etui i filt følger med (værdi 40 kr.)Store, runde solbriller med spinkelt, feminint hornfarvet stel – skjuler det meste!

A: 13,9 cm

B: 4,2 cm

C: 5,4 cm

D: 13,7 cm

Alle solbrillerne har 100% UV-beskyttelse, behagelige flexstænger og stel i polykarbonat, der holder til lidt af hvert. Alle metaldele er naturligvis nikkelfri.

Gratis etui i filt følger med (værdi 40 kr.)

Billige damesolbriller i dansk design – til den trendy kvinde.

Have A Looks designere går ind for diversitet. Derfor er sortimentet af solbriller til kvinder bredt og varieret – med plads til personlighed, vildskab og humor. Prisen er til gengæld altid den samme: 199 kr. pr. par

Nu handler damesolbriller jo ikke bare om farver, former, mode og stil, men også om at beskytte øjnene mod solens skarpe stråler – så vi undgår øjenskader og rynker omkring øjnene. Alle vores damesolbriller er af høj kvalitet med glas i akryl og 100% UV-beskyttelse. Stængerne er forsynet med fjedre (flexstænger), så de tilpasser sig din hovedfacon. Og så er solbrillerne super lette og behagelige at have på – både på næsen og i håret!

Uanset om du er til store Diva solbriller, trendy cateyes eller runde eller firkantede glas, finder du det hos os. Udvalget tæller alt fra sæsonens must haves og hotteste trends til mere klassiske og tidløse solbrilledesigns – med brillestel i farver, der spænder fra sarte pasteller over pang-farver til klassisk horn og sort.

 

 

Yderligere information

Vægt 200 g
Materiale

Mærke

Varenummer: HAL-mood_grass Kategorier: , , , Mærke: