🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Æggebægre

Vores udvalg af æggebægre er det perfekte sted at begynde, hvis du elsker morgenæg i alle dets former. Uanset om du foretrækker det blødkogt, eller hårdkogt, så kan et æggebægre tilføre et strejf af magi til din morgenrutine.

Vores bestseller æggebægre kommer i mere end 25 skønne farver, så du kan skabe præcis den kombination, der passer til din stil og dit humør. Disse æggebægre er ikke kun praktiske; de tilføjer også en sjov og farverig dimension til dit morgenbord eller brunch. Deres retro-inspirerede form minder om de populære designs fra 70’erne og bringer en nostalgisk følelse til bordet.

Varekategorier

Nyd dit blødkogte æg i et af vores æggebægre, og føl, hvordan hver dag bliver en lille fest. Match dem med vores matchende skeer eller skab sjove kontraster med andre farver og designs. Mange foretrækker at sammensætte et mix af de blå nuancer for at matche de klassiske danske stel med blå elementer.

Uanset hvordan du foretrækker dit morgenæg, vil vores æggebægre gøre det til en fornøjelse. Så lad os sammen skabe morgenmagi med farverige og funktionelle æggebægre, der passer perfekt til din morgenrutine.