🎉OBS! Vi har ændret vores åbningstider i butikken - Team Remix👍

Lampeskærme

Sæt nemt og hurtigt nyt liv i din boligindretning ved at skifte lampeskærmen ud. Se vores brede udvalg af unikke lampeskærme – vi har en del skærme fra blandt andet Pink Rose, som er lampeskærme i et utrolig lækkert design. Vi har mange plisserede skærme, som omfatter mange farver i de ensfarvede modeller. Mønstrene fås i både prikkede og stribede og kommer i skønne pastelfarver. Har du særlige ønsker til farver og størrelser, så kan du altid kontakte os.

Varekategorier

Lampeskærme er mere end bare en del af belysningen

Lampeskærme er den del af lampen, hvor du har mulighed for at skabe en stemning og karakter samt give din indretning et stilfuldt tiltag. Lampeskærmer tjener nemlig ikke kun det praktiske formål med at dæmpe det skarpe lys fra pæren, men de er også designelementer Med vores omfattende udvalg af lampeskærme giver vi vores kunder mulighed for at bringe æstetik ind i hjemmet. Vi elsker farver og mønstre, og vores lampeskærme bidrager til at skabe en god stemning i rummet. 

Farverige lampeskærme hos Remix by Sofie

Vores kollektion af lampeskærme er en hyldest til farver og mønstre. Hos Remix by Sofie går vi meget op i at give vores kunder muligheden for at udtrykke deres egen personlige stil gennem vores produktsortiment. Dette gælder også vores lampeskærme, hvorfor du både kan finde pastelfarver til de mere fremtrædende og levende farver. En lampeskærm kan på denne måde være med til at give rummet karakter. I udvalget kan du finde håndmalede lampeskærme. Om du ønsker en lampeskærm med stribet mønster, prikker eller uden mønster, så har vi en lampeskærm til dig. Har du særlige ønsker eller spørgsmål til farver og mønstre, er du velkommen til at kontakte os.

Lampeskærme fra Pink Rose

I vores sortiment finder du lampeskærme fra Pink Rose, som er en utrolig stilfuld og enkel model. Pink Rose lamperne er blevet produceret i mere end 3 årtier. Vi sælger dem i mange forskellige størrelser og farver, så du kan finde en lampeskærm der opfylder dine behov. De plisserede skærme er lavet i tykt papir og er derefter blevet malet i hånden. De passer perfekt til lamperne i opalglas, som også er fra Pink Rose. Du kan vælge din lampeskærm fra Pink Rose i størrelse og farvevalg her. Vi anbefaler lampeskærmen i størrelsen 24 cm til Petro 2 lampen og størrelsen i 26 cm til Petro 1 lampen.