🌞OBS! Den fysiske butik holder ferielukket i uge 28 og 29. I den periode sendes webordre 2 gange om ugen. God sommer 🫶

Lamper

Er du på udkig efter nye lamper til dit hjem, eller er du bare ude efter lidt inspiration, så har vi et nøje udvalgt sortiment. Vores sortiment har fokus på håndlavede kvalitetslamper, som fortrinsvis er produceret i Europa. Find din nye lampe i kollektion herunder; der er helt sikkert en, som matcher din indretning og personlige stil i hjemmet. Du kan påvirke lampens belysning ved valget af lampeskærme og i særdeleshed med selve pæren.

Varekategorier

Lamper i glas tilføjer et smukt udtryk

Hos Remix by Sofie elsker vi farver og forskellige mønstre. Dette afspejles også tydeligt i vores produktsortiment. Som besøgende i vores webshop finder du derfor de smukkeste lamper i glas, som er med til at give et smil på læben hver gang, man kigger på dem. Vores lamper i glas giver et skinnende udseende, som kan pifte ethvert møbel, bord eller vindueskarm op. Selv vores bordlamper er fremstillet i opalglas, hvor du har fri leg til at sammensætte denne med en tilhørende lampeskærm. I sortimentet finder du også loftlamper i glas, som er perfekte til at hænge over spisebordet, i køkkenet eller i entreen. Vores lamper tilbyder derfor ikke blot belysning som en funktionel del, men tilføjer dertil også et element af æstetik til indretningen i hjemmet.

Mushroom lampen

Mushroom bordlampen er et klassisk og populært valg i vores kollektion af lamper. Den findes i forskellige størrelser og udgaver, herunder lille muhsroom lampe, stor mushroom lampe og mushroom funghi. Lampen er formet som en svamp, og den fås i mange forskellige farver, sådan at du kan finde netop den lampe, der passer ind i din indretning. De er utrolig søde og perfekte til at stille i vindueskarmen, på en reol eller på natbordet. Lampen er fremstillet i glas og er dertil også CE-certificeret.

Gulvlamper

Hos Remix by Sofie tilbyder vi gulvlamper, der kombinerer funktionalitet med stil og æstetik. Gulvlamperne er perfekte til at lyse et større område op, og belysningen kan justeres ved valget af pærer og lampeskærme. Vores Big Darling gulvlampe er et skandinavisk design, som er designet af Maria Gustavsson. Denne unikke gulvlampe tjener flere formål, da den både giver belysning, men indeholder også et stativ til jakker, hatte og halstørklæder. Big Darling lampen er derfor et perfekt møbel til entreen eller gangen. Den fås i flere forskellige farver og er med til at skabe en hyggelig og indbydende velkomst, når gæster kommer på besøg.